Vaata: neljapäeval Tallinnas esinev Ed Sheerani südamesõber Ryan Keen tervitab eestlasi südamliku videoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti muusik Ryan Keen
Briti muusik Ryan Keen Foto: promo

Juba sel neljapäeval astub Tallinnas lavale Briti muusik ja Ed Sheerani südamesõber Ryan Keen, et anda oma esimesel sooloturneel meeldejääv kontsert.

Ryan Keen on maailmakuulsa laulja Ed Sheerani parim sõber ning soojendusesineja. Veebruaris astusid mõlemad mehed üles Tallinnas Saku suurhallis, kus Sheeran oma sünnipäeva tähistas. «Mul oli veebruaris (Eestis) väga tore ja ma tulen nüüd tagasi, et anda oma esimene soolokontsert Tallinnas,» kutsus Ryan Keen videotervituses kõiki sel neljapäeval klubisse Factory.

Karismaatiline ja lummava kitarrimänguoskusega Ryan Keen on muusikaga tegelenud viimased viis aastat. Selle jooksul on ta välja andnud kaks albumit ning esinenud muuhulgas iTunesi festivalil ja Leona Lewise soojendusartistina legendaarses Royal Albert Hallis.

Veel on viimane võimalus osta pileteid Ryan Keeni Eesti kontserdile, mis toimub 15. oktoobril Tallinnas klubis Factory. Pileteid saab osta Piletilevi müügipunktides ja kodulehel.

VIDEOTERVITUS RYAN KEENILT!Soodsaima hinnaga piletid 15.oktoobri kontserdile on saadaval septembri lõpuni Piletilevis.

Posted by Monster Music on Tuesday, 22 September 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles