Cara Delevingne paljastus: ma kaalusin enesetappu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne attending the Paper Towns photocall, at Claridges Hotel, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Thursday June 18, 2015. Photo credit should read: Jonathan Brady/PA Wire
Cara Delevingne attending the Paper Towns photocall, at Claridges Hotel, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Thursday June 18, 2015. Photo credit should read: Jonathan Brady/PA Wire Foto: Jonathan Brady/PA Wire/Press Association Images

Modellindusega lõpparve teinud ja näitlemisele panustav Cara Delevingne paljastas, et tal oli kooli ajal vaimne šokk ning kaalus enesetappu.

Filmi "Paper Towns" staar tunnistas, et ta pani endale kooli ajal palju pinget ning lõpuks ütles vaim üles ja ta kaalus oma elu lõpetamist, vahendab Female First.

"Ma olin täiesti suitsiidne, ma ei tahtnud enam elada. Ma arvasin, et ma olen täiesti üksi," rääkis Cara, et ta sai küll aru, kui suurepärased sõbrad ja pere tal on, aga see ei lugenud.

Lisaks jagab Cara kiidusõnu oma supremodellist sõbrannale Kate Moss'ile, kes korjas ta maast üles ning andis nõu modellinduses paus teha.

"Minu ümber oli palju inimesi, kes tahtsid minult midagi saada, aga ei otsinud mind ennast. Tuleb otsida inimesi, kes sinust hoolivad ja sind toetavad. Nüüd olen ma võimeline ise ka teisi toetama," rääkis Cara konverentsil Women In The World.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles