Tere tulemast Johnny Deppi luksusjahile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Deppi luksusjahi Vajoliroja ahtridekk.
Johnny Deppi luksusjahi Vajoliroja ahtridekk. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Filmistaaride töö on pingeline ja vastutusrikas, selle eest saavad nad ka vääriliselt tasutud.


Raskest tööst lõõgastumiseks on «Kariibi mere piraatide» staar soetanud endale luksusjahi nimega Vajoliroja. Nimi tuletati Deppile kallite inimeste eesnimedest: pikaajaline sõbratar Vanessa, Johnny, tütar Lily Rose ja poeg Jack.

47-meetrine alus on ehitatud 2001. aastal Türgimaal ja varustatud kahe 480-hobujõulise Caterpillari mootoriga, mis võimaldavad arendada kuni 14-sõlmelist kiirust. Pardavarustusse kuuluvad 5,5 meetrine Ranier Soverato ja 4.9 meetrine Nautica mootorpaat. Veesporti võimaldavad harrastada kaks kajakki, kaks purjelauda, veesuusad, veelauad ja sukeldumisvarustus.

Nagu näha sellel virtuaaltuuril, on jaht luksuslikult sisustatud. Mullu suvel andis Depp võimaluse jahti puhkuseks rentida. Nädal kestev ristlus Vahemerel oleks maksma läinud natuke vähem, kui 1,5 miljonit krooni. Pole teada, kas söögid-joogid olid hinna sees või tuli nende eest eraldi tasuda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles