Galerii: Eesti Printsess 2015 esimesed finalistid on selgunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Produktsioonifirmas Destate Republic toimuvad Eesti Printsess ametliku galerii pildistamised finalistidega, kes sai valitud live-castingutel 13-17-aastaste tüdrukute seast. Viis kauntari poseerisid stuudios esimest korda ning said väga hästi beauty-pildistamisega hakkama.

Selle nädala lõpuni jätkub veel eelvoor ning koolivaheaja nädalal hakkab pihta täielik ettevalmistus - erinevad konsultatsioonid, defileetunnid, ilusalongide külastamised, pildistamised ja finaal-show proovid.

Foto: Destate Republic

Finaal-show toimub 25.oktoobril Tallinnas Violet Lounge's ja peale seda kõige edukamad osalejad saavad võimaluse esindada Eestimaad 2016. aasta maailma võistlustel ja festivalidel:

Princess of the World,  

Teen Miss World, 

Teen Miss Continents,

Miss Eurasia,

Festival Model & Talent World,

Teen  Miss Planet, 

Teen Miss Galaxy,

Teen Miss Nations, 

Miss Global International, 

Miss United Continents

Foto: Destate Republic

Eesti Printsess 2015 finalistid esinevas samuti uue projekti TV Start Estonia 2015 modellinduse kategoorias. TV Start Estonia 2015 võitjad saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelises finaalis TV Start 2016, mis toimub 22. – 29. märtsil Egiptuses, kuurordis Sharm-el-Sheikh!

Foto: Destate Republic

Et liituda välja valitud finalistidega, tuleb saata taotlus meilile princess@destaterepublic.com, lisades 10 pilti ja info enda kohta.

Foto: Destate Republic

Sobilikud kandidaadid kutsutakse sellel nädalal viimasele castingule.

Konkurssi sündmused ning uudised eelmise aasta printsessite kohta jälgige ametlikult Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles