ELU24 LIVE/ Külas käis noor ja lennukas lauljatar Elisa Kolk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meeleolukas Elu24 live jätkas täna, 15.oktoobril muusikarohke otsesaatega kui külas oli taas lauljatar Elisa Kolk. Kaunitar ootab kommentaariumisse ka lugejate küsimusi.

Foto: Liis Treimann

Elisa Elu24 live'is 5. juunil, 2014.aastal.

Elisat intervjueeris Elu24 peatoimetaja Anu Saagim

Elisa Kolk (sündinud 14. juulil 1997) on eesti laulja ja laulukirjutaja ning sai laiema tuntuse, külastades Elu24 live'i 5. juunil, 2014.aastal.

Veelgi enam sai tuult tiibadesse kaunitar konkursil Eesti Laul 2015, kus võistles Vahur Valgmaa kirjutatud looga «Superlove» ning saavutas eduka kolmanda koha.

Foto: Erlend Štaub

Kevadel, 2015.aastal avaldas Elisa Kolk uue singli «Vee ja taeva piir», mis valmis koostöös Vahur Valgmaaga. 2015. aasta sügisel ilmutas lauljatar neljanda singli oma ilmuvalt plaadilt «Mis ootab ees». Lugu valmis koostöös Vahur Valgmaa, Uku Suviste ja Kaire Vilgatsiga. Elisa on lühikese aja jooksul osalenud paljudes kodumaistes telesaadetes, nagu Eesti Laul 2015; «Nädalalõpp Kanal 2-ga»; «Klipijaht»; «Me armastame Eestit». 2015 aasta suvel töötas Elisa ajutiselt ka Kanal 2 «Suvereporteri» ilmatüdrukuna.

Elisa võistles juba oma esimestel eluaastatel lastelauluvõistlustel. 9-aastaselt asus ta laulmist õppima Tartu 1. Muusikakooli lauluerialal, mille ta ka lõpetas. Juba 13-aastaselt avaldas ta esimese enda kirjutatud loo. 2011. aastal ilmus tema esimene singel «Tahan olla sinu», mille sõnade ja muusika autor on Kristjan Reinvee. Temaga koostöös ilmus ka lugu «Kaugeks jäänd».

Foto: Erakogu
Foto: Viktor Burkivski

2014. aasta alguses alustas Elisa koostööd kitarrist Mart Abroga (vasakul), kellega koos hakati andma akustilisi kontserte üle Eesti.

Foto: Viktor Burkivski

25. augustil 2014 avaldas ta oma uue loo «L.O.V.E» debüütvideo koostöös laulja Kristjan Kasearuga.

Foto: Viktor Burkivski

Samal aastal avaldas Elisa uue singli «Superlove», kus lööb kaasa ka Uku Suviste ja mille produtsendiks on Vahur Valgmaa. Ta võistles selle lauluga Eesti Laulul 2015 ja tuli kolmandale kohale.

Foto: Viktor Burkivski

Selle aasta juulis tähistas kaunitar ka oma 18.sünnipäeva. Lisaks on Elisa juba mõnda aega olnud suhtes produtsent Vahur Valgmaaga.

Elu24 live'i külastas Elisa Kolk neljapäeval, 15.oktoobril kell 12.00 ning saadet juhtis alati glamuurne Anu Saagim.

Anu Saagim tänab riietuse eest rõivabrändi LA'V Eco Fashion`i tegevjuht Kristi Hõrrakut ja moelooja Marian Eespäeva kauni peaaksessuaari eest!

Foto: Pille Ernesaks

ELU24 stuudio kujundus KAAREN STUUDIO

Foto: ISKU

Elu24 tänab Tallinna mööblipoodi ISKU

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles