Telesari «ENSV» jõuab ekraanile uuel ajal ja toob kaasa muutuste tuuled

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari «ENSV»
Telesari «ENSV» Foto: Ülo Josing/ERR

Populaarne telesari «ENSV» on nüüd eetris uuel ajal - neljapäeviti kell 20.30. Juba sel neljapäeval jõuabki ETV ekraanile sarja 9. hooaja avaosa ning muutusi jagub küllaga.

On aasta 1987. ning vabaduse hõngu on üha tugevamini tunda. Sirje, Ats, Paavo, Aino ja teised juba tuttavad tegelased aimavad, et vabadus pole enam silmapiiri taga ja ka nende eludesse toob uus aeg muutusi.

Värskel hooajal liituvad sarjaga ka mitmed uued näitlejad, nende seas Luule Komissarov, Hendrik Toompere jr ja Vello Janson. Rootsist naaseb aga kapten Villem, keda kehastab Indrek Taalmaa.

Hooaja avasaates saab täpsemalt teada kahe karakteri kujunemise lood. Kuidas jõudis teleekraanile baarman Illari kuju? Miks Ats nii palju valetab ja salgab? Mida arvavad baarmenid üksteisest, aga ka naistest? Mait Malmsten ja Raivo E. Tamm heidavad juba neljapäeva õhtul valgust oma tegelaskujude sünniloole.

Kui varasematel hooaegadel oli «ENSV» ekraanil pühapäeviti, siis nüüd näeb sarja uuel ajal - neljapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles