Pildid! Multitalent Mart Sander küttis club W’s rahva kuumaks

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimus vabameelsete club W’s järjekordne Keelatud Viljade Aed, kus pulti astus multitalent Mart Sander.

Foto: Peotoimkond

Rahvast oli palju ja Lätist pärit DJ Super Organes tõmbas biidi käima juba kella 23 ajal, mil jagati huvilistele ka uusi Stolichnaya kokteile.

Foto: Peotoimkond

Kella ühe ajal öösel tuli DJ pulti aga Mart Sander, kes viis inimesed muusikaliselt 70aasta tagusesse öölokaali, tema seti teemaks oli „45 minutit aastat 45“. Mees oli suutnud kokku koguda vägagi käimatõmbavad palad sõjaaegsest muusikavarnast.

Foto: Peotoimkond

Kuna oktoobrist on club W pigem pop-up klubi ja korraldab pidusid korra-kaks kuus, siis tulevikus muutuvad ka peokohad.

Järgmine club W üritus on uus pidudesari FAB, mis toob 30. oktoobril Kultuurikatlasse Rootsi popstaari Magnus Carlssoni, kes on endine Alcazari ja Barbadose liige, kaheksa korda (kolm korda Barbadose koosseisus, kaks korda Alcazari koosseisus ja kolm korda üksinda) Rootsi Melodifestivalenilt Eurovisioonile pürginud Magnus Carlsson.

Foto: Peotoimkond

Lisaks meie oma eurolaulik Rolf Roosalu, parim (euro)disko DJ Werneri Soomest ja natukene teistlaadi muusikat mängiv DJ Joy…

Foto: Peotoimkond

Piletid on saadaval Piletilevis SIIN ning mõnusaid üllatusi jagub kõigile tulijatele, soovitame silma peal hoida ka ürituse Facebooki lehel SIIN!

Vaata pilte peomelust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles