Jeremy Clarkson kaalus pärast «Top Gearist» lahkumist «mitte millegi tegemist»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: Vida Press

Jeremy Clarkson tunnistas, et kaalus pärast «Top Gearist» kinga saamist mitte millegi tegemist.

BBC ei uuendanud Clarksoni lepingut pärast produtsendi kallal vägivallatsemist ja Clarkson avalikustas hiljuti, et läks pärast skandaali võõrutusravile.

Clarkson kirjutab oma viimatises Sunday Timesi kolumnis, et ta ei teadnud, kas kaasstaarid Richard Hammond ja James May lähevad tema juurest ära või mitte.

«Ma ei teadnud, mida ma tegema hakkan. Suur osa minust kaalus võluvat «mitte millegi» tegemise varianti. Väiksem osa minust mõtles teemavahetuse peale ja talupidamissaate tegemisest,» seletas Clarkson. «Richard ja James tegid kõneledes toetavaid helisid, kuid erinevalt USA merejalaväelastest oleme meie kolm tegutsenud reegli all, et me jätame vajadusel kaaslase maha.»

Trio jäi siiski kokku ja nad sõlmisid Amazon Prime'iga uue autosaate lepingu, mille väärtuseks oli väidetavalt 160 miljonit naela.

«Ja siis tuli valge laevana üle horisondi pruun ümbrik Amazonist. See viis meid nende Londoni peakorterisse ja näitas meile tehnikat, mis on lähitulevikus kasutamiseks, tegi meile inglise keeles - tegelikult oli see ameerika keel, kuid sellest piisas - pakkumise ning nii see läks ja meil oli uus kodu,» kirjeldas Clarkson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles