Galerii: Vertigo Glamorama suveürituste pidulik finaal

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vertigo Glamorama suvise üritustesarja finaal 13.09.08
Vertigo Glamorama suvise üritustesarja finaal 13.09.08 Foto: Buduaar
13.septembril oli nii Vertigo restoran kui lounge reserveeritud suure peo tarvis, millega tähistati Vertigo Glamorama suvise üritustesarja finaali ning Buduaar Shoppingu sügisajakirja müügilejõudmist.

Õhtu pakkus erinevaid üllatusi ja lõbusaid vahepalu. Naistel oli võimalik värskedada meiki uue mineraalkosmeeika Mschic meikarite käe all, lisaks toimus lõbus kokteililoterii, kus iga kokteiliga anti kaasa kingitus.

Laval näidati luksuslikke pesukollektsioone Intimo Boutigue`ist. Need olid kaunitatud Giorgio Martello ehtekollektsiooniga, mida müüakse Galandia Juveeli kauplustes.

Modellide kehakaunistuste ja meigi eest kandis hoolt Mari Ojasaar. Mõnusat muusikat tegi Ithaka Maria uue akustilise kavaga.

Lõbusa vahepalana viidi läbi üks eriline kohtingumäng, mille võitjad said kingiks kutsed pühapäevasele Vertigo brunchile.

Vaata ka peopilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles