ILU SÕNUM: Roosmarii ilustuudio märksõnaks on LPG - alternatiiv ilukirurgiale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimus Tallinna Näituste paviljonis sügisene ilumess «Ilu sõnum 2015».

ILU SÕNUM, see on iga-aastane ilu-, tervise- ja moeteemaline suursündmus. Sel aastal toimus mess juba 20ndat korda. Messikeskuse neljas saalis oli esindatud üle 280 firma ja ligi 800 kaubamärki.

Messi käis uudistamas ka Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, kes peatus põnevamates ilubox`ides ja uuris, mis hetkel naisi ilurindel enim rõõmustab.

Üks ainulaadsematest iluhooldusi on kindlasti LPG nii kehale, kui näole ja seda pakub Tallinnas Roosmarii ilusalong.

Anu uudistas lähemalt LPG ENDERMOLIFT`i ehk näohooldust

Hooldus on mõeldud neile, kes: soovivad aktiveerida näo-, kaela-ja dekolteepiirkonna naha uuenemisprotsesse, parandada naha elastust, vähendada kortsukesi või turseid. Endermolift ärgitab protsessid, mis nahaaluses koes on aeglustunud või uinunud, uuesti tööle.

Uude LPG poolt patenteeritud Ergolift näootsikusse on integreeritud mikromootorid, mis koos pulseeriva vaakumiga aitavad tõsta:

- naha stimulatsiooni hoolduse käigus varasema hooldusega võrreldes 270%

- hyoluroonhappe sünteesi nahas 80 %

- elastiini produktsiooni nahas 46%

Taoline hyoluroonhappe loomuliku sünteesi tõus nahas võrdub hyoluroonhappe täitesüstimistega ja see on sensatsiooniline muutus! ENDERMOLIFT on võitnud juba mitmeid esteetilise meditsiini- ja innovatsiooni auhindu.

Foto: Roosmariin

Endermolifti tehakse just sellise aparaadiga

LPG Endermolift  on mitme etapiline näomassaaž, kus pulseerivalt pingutatakse ja lõõgastatakse nahka ja nahaalust kude. Ennetamaks naha vananemis ­ilminguid on Endermolift õrnatoimeline, kuid samas väga tulemuslik. Suurepäraste tulemuste tõttu peetakse Endermolifti  uueks alternatiiviks ilukirurgiale.

Endermolift ärgitab protsessid, mis nahaaluses koes on aeglustunud või uinunud, uuesti tööle. Kui seda teha nooremas eas profülaktiliselt ja hiljem kuuridena, saame naha vananemist oluliselt edasi lükata. 

Loe lähemalt SIIT!

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles