Kõrv peale: Kaisa Neitsovi debüütsingel jutustab iseendaga üksi olemisest ja armsa inimese koju ootamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Kaisa Neitsov
Lauljatar Kaisa Neitsov Foto: Carine Isand

Loo muusika on kirjutanud Paul Neitsov ja sõnad Aapo Ilves. «Kui tuleb minna» jutustab iseendaga üksi olemisest ja armsa inimese koju ootamisest. 

«Hea on vahepeal tunda enda ümber vaba õhku ja üksiolemise-igatsemise nukrat ilu. Ja hea on kodus olla, kui saad vahepeal ära käia. Lihtsalt selle jaoks, et tagasi tulla, sest sul on, kuhu ja kelle juurde tagasi tulla. See on tähtis,» võtab poeet lühidalt kokku loo sõnumi.

Oktoobri lõpus valmib laulule ka muusikavideo, mille tegemist on võimalik Hooandja vahendusel toetada.

Kaisa Neitsov on abikaasa Pauliga osalenud mitmetes erinevates muusikaprojektides. «Soovisime juba mõnda aega luua koosluse, kus Paul kirjutab muusika ja mina esitan seda,» kommenteerib uut sooloprojekti laulja ise. «Pidev otsimine ja muusikas enda leidmine on see, mis meid võlub. Ja kellega veel see teekond ette võtta, kui mitte oma armsamaga. Aeg tundub ka õige olevat,» lisab Kaisa.

Kaisa Neitsov (1987) on noor Pärnust pärit  lauljatar. Laulmisega alustas Kaisa lauluõpetaja Toomas Volli käe all. Aastal 2013 lõpetas Kaisa Heino Elleri nim. Tartu muusikakooli pop/jazz laulu erialal (õpetaja Ursel Oja). 2013 aasta sügisel asus ta õppima Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemiasse jazzlaulu erialale.

Kuulus ka  ansambli Wilhelm koosseisu (2013-2015). 

Paul Neitsov on Tartust pärit noor kittarist ja laulukirjutaja. Ta on lõpetanud Heino Elleri nimelise muusikakooli ja õpib hetkel Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias jazz-muusikat. 

Pilli võttis Paul kätte 12-aastaselt, kuid muusikaõpinguid alustas 14-aastaselt.

Hetkel tegutseb Paul koolikaaslastest koosneva ansambli Wilhelm kitarristina. Wilhelm jõudis ka Noortebänd 2013 finaali ja Eesti laul 2014 finaali ja Eesti laul 2015 poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles