Väidetavalt käskisid produtsendid Daniel Craigil suu kinni panna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig uue Bondi filmi «Spectre» reklaamfotol
Daniel Craig uue Bondi filmi «Spectre» reklaamfotol Foto: SCANPIX

Briti staar Daniel Craig, kes kehastab uues filmis «Spectre» superagent James Bondi, ütles filmi valmides antud intervjuus, et ta ei taha enam 007 mängida ja kui ta peab seda tegema, siis lõikab endal randmed läbi.

Väidetavalt andsid uue Bondi filmi produtsendid 47-aastasele Craigile käsu suu kinni hoida, et ta enne esilinastust veel mingit mõtlematut apsakat ei teeks, edastab Daily Mail.

Craigile lähedal seisva allika teatel oli «Spectre´i» käsikirjas läbimõtlemata eluohtlikke stseene ja turvavarustus oli vilets, mille tõttu Craig sai vigastada ja ta vajas põlveoperatsiooni. Kuna staar oli vahepeal haiglas, tuli osa võtteid hiljem uuesti teha. Craigi ja filmi tehnilise meeskonnas suhted ei olnud siis just head.

Mitte ainult Bondi filmi produtsendid, vaid ka seriaali «Gray anatoomia» staar Ellen Pompeo võttis Craigi suhtumise tõttu sõna, selgitades Twitteris, et Craig peaks oma suhtumise üle vaatama enne, kui hakkab randmete läbilõikamisest rääkima.

«Craig käitub nagu pepstükk ja arvab, et ta on parem kui Bond. Craigil ei ole tegelikult väljapool Bondi filme ühtegi filmihitti,» lisas Pompeo.

Sõnavalingud Craigi ümber said alguse sellest, et ta andis Londoni Time Out ajakirjale intervjuu, milles sõnas «purustaksin klaasi ja lõikaksin randmed läbi, kui peaksin viiendat korda Bondi mängima».

Ta lisas, et võib kaaluda ka edaspidi Bondi mängimist, kuid siis teeks ta seda vaid raha nimel.

Craig sai filmis «Skyfall» agent 007 rolli eest 10,7 miljonit dollarit, olles kõige kõrgemini tasustatud Bondi näitleja läbi Bondi filmide ajaloo.

«Skyfall» oli esimene Bondi film, mille kassatulu ületas üks miljard dollarit.

Kinnitamata andmetel sõlmiti Craigiga pärast «Skyfalli» veel kahe Bondi filmi tegemise leping, mille eest ta saab 50 miljonit dollarit ehk varsti esilinastuva «Spectre´i» eest 25 miljonit dollarit.

Seega peaks Craig pärast «Spectre`it» veel ühes Bondi filmis mängima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles