Galerii! Telesarja «Köök» staar Margaret Kodusaar asutas uue kodumaise rõivabrändi WÖÖ

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

WÖÖ on uus Eesti bränd, kelle jaoks on olulisel kohal looduslikud materjalid, innovatsioon disainis, mugavus ja praktilisus. WÖÖ disain on lihtne, puhas ja põhjamaiselt minimalistlik.

Kiirelt areneva brändi tootevalikus on hetkel rõivad ja aksessuaarid: naiste ja meeste unisex-särgid ning pusad. WÖÖ toodetel on üks kindel läbiv joon – lõiked baseeruvad kolmnurkadel ja riietel on välispidised õmblused ning lõigatud toored servad. Kõik WÖÖ tooted on multifunktsionaalsed ja disain hoolikalt läbi mõeldud – neid saab kanda mitut pidi, näiteks särkidel ja pusadel ei ole esi- ega tagakülge, sisemist ega välimist poolt. Ostes ühe särgi, saad seda kasutada nelja erinevat moodi. 

WÖÖ mõtleb roheliselt – kangastel on ÖKO-Tex sertifikaadid, kõik tooted on disainitud ja toodetud Eestis ning kõik tootmisjäägid taaskasutatakse. 

Foto: WÖÖ

KELLELE

WÖÖ on suunatud loomingulisele inimesele, kes julgeb eristuda, hindab uudsust ja mugavust. Wöö loojad näevad oma toodete kandjas avatud mõtteviisiga inimest, kes armastab nii suurlinlikku kui ka looduslähedast elustiili, ta käib jalgsi ja sõidab rattaga ning töötab kontoris või tänapäevaselt kohvikust. 

KES

WÖÖ brändi taga seisab disainerite duo Margaret Kodusaar ja Kristi Pärn, kes on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia moedisaini eriala. WÖÖ brändi loomise ajendiks oli soov eneseteostuseks ning visioon luua uut ja omanäolist disaini, kasutades nahasõbralikke materjale. 

Foto: WÖÖ

WÖÖ disainistuudio asub Telliskivi Loomelinnakus aadressil Telliskivi 60A, III. Korrusel, Tallinnas. WÖÖ toodetega saab tutvuda disainipood TALIs, Kotzebue 33, Tallinn, Kalamaja. TALI on avatud iga päev kell 11-19.

Foto: WÖÖ

WÖÖ T-särgid ja kleit on 100% bambusest ja pusades on 70% bambust ja 30% puuvilla. Soovitav on pesta pesumasinas 30 kraadi juures või käsipesu. 

Toodete hinnavahemik on 69-129 euro vahel: T-särgid 69 eurot, pikkade varrukatega T-särgid  ja tuunikad 89 eurot, pusad 109 eurot ja pikk pusa ning naiste kleit 129 eurot.

WÖÖ Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles