Laulja Artjom Savitski fännab korvpalli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski
Artjom Savitski Foto: Viktor Burkivski

Saatel «Pall korvi» algab teine telehooaeg. Esimesel aastal ülipopulaarseks osutunud ja isegi Eesti Korvpalliliidult auhinna teeninud saade keskendub jätkuvalt korvpallile, kuid uuel hooajal saab saates näha ka lauljaid, näitlejaid ja teisi meelelahutajaid. 

«Mulle meeldib korvpall. Olen juba lapsepõlvest peale tihti seda sõpradega mänginud,» sõnas laulja Artjom Savitski.

Hooaja avasaates on stuudiokülaliseks viimane eestlasest Euroopa meister Heino Enden. Lisaks pakutakse pikemat usutlust Eesti meistriliiga läbi aegade ühe parema leegionäri Chris Moore'iga. «Suur probleem Eestis on see, et mängijad ei tee tööd suvel - juuni, juuli, august - see on aeg kui sa saad paremaks mängijaks,» ütles mitmel suvel koos Magic Johnsoni, Shawn Kempi, Reggie Milleri ja Shaquille O'Nealiga treeninud Moore.

Juttu tuleb VTB Ühisliiga uuest hooajast ja Läti meistriliigat võidukalt alustanud Valga meeskonnast. «Hooaja avasaates meenutame ka suvel toimunud tänavakorvpalliturniiri paremaid hetki,» ütles saatejuht Maxim Tuul.

«Pall korvi» on TTV eetris täna õhtul kell 21.50. Vaata lisainfot Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles