Pildid: Rootsi väike prints puhkes ristimisel lohutamatult nutma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Stockholmis Drottningholmi lossi kabelis Rootsi kolmekuuse printsi ristimine ja laps sai oodatult nimeks Nicolas Paul Gustaf.

Ristimise alguses hiirvaikselt oma ema, printsess Madeleine`i süles olnud prints puhkes lohutamatult nutma, kui peapiiskop Antje Jackelén ta ristimisvee tilgutamiseks oma sülle võttis, edastab AFP.

Laps katkestas hetkeks nutu, kui peapiiskop ta kohalolnutele vaatamiseks õhku tõstis. Prints vaatas kõiki üllatunult, kuid siis jätkas nuttu.

Ristimise kangelaseks sai kroonprintsess Victoria tütar, kolmeaastane Estelle, kes pani prints Nicolase suhu luti ja prints lõpetas nutmise.

Rootsi meedia teatel nuttis printsess Madeleine aastaid tagasi oma ristimisel ja seega astus prints Nicolas oma ema jälgedes.

Prints Nicolas on printsess Madeleine´i ja ta abikaasa, ameeriklasest ärimehe Christopher O´Neilli teine laps, kes sündis  15. juunil sel aastal. Esimene laps on tütar Leonore, kes nägi ilmavalgust 20. veebruaril 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles