Geniaalne paroodia! Juss Haasma on Jan Uuspõllu kadunud kaksikvend?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Juss Haasma
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Juss Haasma Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates kehastas Juss Haasma Jan Uuspõldu ja laulis lugu «Tramm nr 66».

Olav Osolin: See oli absoluutselt perfektne esitus. Muidugi loodus mängis kaasa, sest sa olid visuaalselt väga sarnane, olgugi, et mul on tunne, et need kõrvad muidu nii laiali ei ole. Need ilmed olid sul kuninglikud. Super paroodianumber, kus kõik oli kvaliteetne ja parasjagu oli lisatud pipart ka sisse sinna. 

Tanja Mihhailova: Geniaalne! Sa vahepeal laulsid liiga hästi. Otsast peale ja kohe lõpuni jälgisin huviga, et sa nii sarnane oled.

Liis Lemsalu: Su kehakeel oli hirmuäratavalt sarnane Janile. 

Andrus Vaarik: Siin on see töö, mis ei paista välja. Villiko efektsed lavastused paistavad välja, isegi sellest saab aru, kui täpseks on Maiken teie tämbrid ajanud ja kui efektsed grimmid. Aga see töö, mis te ise teete... Ma vaatasin sind täna lava taga ja täitsa ehmatasin ära, sest sa ei teinud midagi, aga see oli Jan. See oli jälle paroodia, sest sa ei teinud midagi üle, aga mul oli nii põnev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles