Andrus Vaarik: mul tekkis masendus, et minu koht ei ole vist muusikasaadete žüriis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Saara Kadak
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Saara Kadak Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates kehastas Saara Kadak Sex Pistolsit ja laulis lugu «God Save The Queen».

Liis Lemsalu: Sa oled kuidagi nii armas, aga samas nii kuri. Ma tean seda, et kuu aega pärast selle loo ilmumist oli Sex Pistolsi liikmetel väga raske linna peal liigelda, sest Briti monarhia pooldajad tahtsid rusikatega näidata, mida nad sellest arvavad. See on ikkagi väga-väga tugev lugu ja minu arvates sa said väga hästi sellega hakkama.

Andrus Vaarik: Mul tekkis masendus, et minu koht ei ole vist muusikaparoodiasaadete žüriis, sest mulle ei meeldi mulle kantri eriti ja punk ei meeldi mulle ammugi mitte. Paratamatult kirglikult suhtud lugudesse, millega sul on emotsionaalne suhe. Neljast subjektiivsest arvamusest peab see tõde kooruma. Vaatasin, et Osolin elas väga kaasa, ta vist vana punkar. Mulle tundus, et see oli natuke lihtne sinu jaoks. Märatsevat punkarit teha on sinu jaoks nagu möödaminnes lumme lasta.

Olav Osolin: Mul on tõesti omad suhted selle lauluga olemas. Ma peaaegu kindlalt võin väita, et ma olin esimene inimene Eesti raadios, kes seda lugu mängis omal ajal, siis kui veel raudne eesriie ees oli. Hiljem sattusin vaatama, kui ta Rock Summeril käis, kohe lava ees esimeses reas. Pean ütlema, et su visuaalne väljanägemine oli noore Rotteni absoluutne koopia. Hämmastav oli see, et suutsid näole manada kavala poisi näo. Ta oli ju korralik skandalist, kes pealtnäha nagu laamendas, aga vaatas siis, et kas te saite mu pullist aru. Oli näha, et ta on intelligentne inimene, kes naudib iseenese mööbeldamist.Aga bänd mängis muidugi liiga hästi.

Tanja Mihhailova: Selline tunne oli, et Tinkerbell pani nahkpüksid jalga. Ükskõik, kuidas sa laamendasid, ikka vaatasin, et issand, kui nummi ta on!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles