Galerii: ILU SÕNUM 20 - uhke bankett NO 99`s

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. -11. oktoobrini leidis Eesti Näituste messikeskuses aset iga-aastane ilu-, tervise- ja moeteemaline suursündmus- mess Ilu sõnum 2015. Sel aastal toimus mess juba 20-ndat korda. Messikeskuse neljas saalis oli esindatud üle 280 firma ja ligi 800 kaubamärki.

Foto: Erlend Štaub

Ilu sõnum 2015 põhieesmärk oli tutvustada nii kohaliku iluturu uudiseid, kui viia moe-ja iluhuvilised  kurssi ka maailmas valitsevate trendidega.

Foto: Erlend Štaub

Messil tuli esmaesitlemisele hulgaliselt uusi kosmeetikatooteid ja salongihooldusi, mille eesmärk on pakkuda tipptasemel nahahooldust ning kiiret lahendust kõikvõimalike nahaprobleemide korral.

Foto: Erlend Štaub

Teine selge suund ilumessil oli ka looduskosmeetika tutvustamine. Messil olid mitmeid tuntud brändid  lansseerimas oma looduspuhast liini või esitlemas uudset loodussõbralikku lähenemist nahahoolduses. Sel korral oli erilise tähelepanu all kohalikku päritolu kosmeetika.

Foto: Erlend Štaub

Suurejooneline ILU SÕNUM 2015 gaala peeti maha laupäeva õhtul teatris NO 99.

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles