Kaari Anni missipäevik: Miss Globe 2015 finaal!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missipäevik: Miss Globe 2015 finaal
Missipäevik: Miss Globe 2015 finaal Foto: Tiina Jantson

Ann Lorraine Colis Filipiinidelt on kroonitud Miss Globe 2015 võitjaks Torontos. Colis valiti 54 kandidaadi hulgast parimaks, kes kogu maailmast Kanadasse kokku olid võistlema tulnud. Ta õpib Santo Tomase Ülikoolis raamatupidamist ja töötab runway modellina.

Foto: Tiina Jantson

Miss Albaania sai 1. Printsessi tiitli.

Miss Makedoonia 2. Printsessi tiitli.

Miss Prantsusmaa 3. Printsessi tiitli.

Miss Hiina 4. Printsessi tiitli.

Foto: Tiina Jantson

Parima 15.ne hulka finaali valiti žürii poolt veel Eesti, Venemaa, Portugal, Brasiilia, Poola, Montenegro, Mehhiko, Leedu, Kanada ja interneti rahvahääletuse põhjal oli kõige rohkem hääli kogunud Lõuna Korea esindaja, kes seega endale ka finaalikoha kindlustas.

Foto: Tiina Jantson

Kaari Ann Kolk kirjutab nüüd peale võistlusväsimusest toibumist:

Seda, et Filipiinide esindaja võitjaks võib tulla hakati arvama juba esimestest päevadest peale. Kui aga selgus, et žürii liikmete hulgas oli palju Kanadas elavaid tuntud Filipiinide ja Albaania rahvuse esindajad, siis polnud enam kahtlustki, kes esikoha pärast võistlema hakkavad.

Minul endal on ääretult hea meel, et pääsesin nii tugevas konkurentsis 15ne parima hulka finaali. See oli tegelikult suur saavutus nii väikse riigi kohta, nagu seda Eesti on. Olin finaalis ka ainus blondide juustega miss.

Foto: Tiina Jantson

Finaal kulges igati hästi ja nüüd juba ilma suuremate apsudeta. Minu ja Tara tants Eghertiga sai väga suure aplausi osaliseks ja oli kogu showprogrammi ainus tantsunumber. Ülejäänud vahenumbrid olid erinevate lauljate poolt esitatud.

Foto: Tiina Jantson

Kuni selle momendini, kui hakati finaliste välja kuulutama, tundsin ennast laval väga rahuliku ja kindlana. Siis aga hakkasid küll jalad lausa värisema.

Foto: Tiina Jantson

Kuigi minu rahvuslik direktor Tiina Jantson rõhutas veel kord enne finaalshowd, et tema ja kõigi minu poolehoidjate jaoks olen ma olenemata lõpptulemusest kõige parem, siis ikkagi tahtsin ma ju päriselt ka parimate hulka saada.

Eks me ju kõik üle maailma tulime sinna võistlema ikkagi sama sooviga. Kogu selle kolme nädala jooksul siin Torontos olin enda poolt küll kõik teinud selleks, et igati väärikalt oma riiki esindada. Kui õhtujuht kuulutas viiendana Miss Eesti finaali, olin üliõnnelik. Minu põhiline eesmärk oli saavutatud.

Foto: Tiina Jantson

Eks muidugi oli unistus saada ka viie parima hulka, aga nende kohtade jagamisel mängisid rolli ilmselt juba mitmed muud asjaolud.

Minu ja paljude teiste misside endi üks favoriitidest Miss Leedu sinna näiteks ei saanud valituks. See oli võib olla isegi kõige suurem üllatus minu jaoks. Miss Hiinat ja Miss Makedooniat ei olnud me osanud ise küll esiviisiku hulka arvata.

Foto: Tiina Jantson

Peale võistlust viidi meid veelkord discobussiga afterparty'le, aga kuna kõik olid tegelikult ääretult väsinud, siis juba tunni aja pärast otsustati siiski peolt juba lahkuda ja hotelli suunduda.

Seal aga istusime peaaegu hommikuni ja arutasime veel isekeskis missidega kõike kolme nädala jooksul toimunut. Nüüd on mul aega paar päeva iseseisvalt veel Torontos ringi vaadata ja lihtsalt puhata kogu kolmenädalasest võistlusest.

Foto: Tiina Jantson

See oli minu esimene suur rahvusvaheline võistlus, mis andis mulle päris suure kogemustebaasi edaspidiseks.

Eestisse tagasi saabun täpselt oma sünnipäeval. Puhkan siis paar päeva ja algab ettevalmistus järgmiseks rahvusvaheliseks võistluseks. Kui kõik hästi läheb, siis juba nädala pärast saadab Tiina Jantson mind Hiina Miss Bikini Universe võistlusele Eestit esindama.

Foto: Tiina Jantson

Suur tänu kõigile, kes aitasid mul Miss Globe võistluse jaoks ettevalmistusi teha ja ka vajalikud esinemiskostüümid kokku saada!

Aitäh abi eest Tiina Jantson, Eghert - Sören Nõmm, Sixtina Tantsu- ja Modellikool, Perit Muuga, Janeli Leppik & Jem ilusalong, kõik need head inimesed, kes minu eest hääletasid ja mulle pöialt hoidsid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles