Kuula näitleja Hele Kõrve värsket laulu "Tüdruk tantsi"! Kuidas meeldib?

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hele Kõrve
Hele Kõrve Foto: ETV

Laulev näitleja Hele Kõrve esitab pühapäevases ETV saates "Hommik Anuga" oma värskelt sooloalbumilt "Eluhõiked" Maian Kärmase loodud laulu "Tüdruk tantsi".

Eksklusiivselt on Sul juba praegu, enne saate tele-eetrit, võimalik laulu kuulda ja näha!

Hele Kõrvele on tänavune sügis viljakas. Lisaks värske sooloalbumi avaldamisele on tal tegus aeg ka tele-ekraanil. Kõrve on üks neist kolmest naisest, kes mängib peosa ETV populaarses sarjas "Mustad lesed".

Kuid teemasid on homses saates teisigi. Anu Välba küsib Edgar Savisaare vanalt võitluskaaslaselt Ain Seppikult, kuhu on jäänud see Edgar Savisaar, kes 25 aastat tagasi kutsus meid kõiki Toompead kaitsma. Saates on külas ka mees, kellel on kiip naha all.

"Hommik Anuga" jõuab ETV ekraanile pühapäeva hommikul kell 10.00.

Hele Kõrve esitab pühapäevases "Hommik Anuga" saates oma värskelt sooloalbumilt “Eluhõiked” Maian Kärmase sulest pärit laulu “Tüdruk tantsi”. Kuidas meeldib? :)Homses saates küsib Anu ka Edgar Savisaare vanalt võitluskaaslaselt Ain Seppikult, kuhu on jäänud see Edgar Savisaar, kes 25 aastat tagasi kutsus meid kõiki Toompead kaitsma? Pühapäeval kell 10.00 algavas saates on külas ka mees, kellel on kiip naha all ;)

Posted by Eesti Televisioon on Saturday, 10 October 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles