Kuumim rannalava oktoobris: üks ja ainus JJ-Street Baltic Session!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Session - Vogue 2015
Baltic Session - Vogue 2015 Foto: MediaMarketing

Juba pühapäeval, 11.oktoobril muutub Pärnu asemel hoopis Tallinn rannaparadiisiks, sest esimest korda näeb Euroopa ühe suurima tänavakultuurifestivali finaalpäeval tuliseid lahinguid palmide, rannabaari ja vetelpäästetorniga. 

Foto: MediaMarketing

Selle aasta lava tekitab tunde, justkui ei toimuks võistlused mitte sügiseses Eestis, vaid kuumas suveparadiisis otse palmipuude all.

Külastajad saavad uksel kingituseks moodsad päikeseprillid ning võistlejad otsivad inspiratsiooni suvest – on see siis ujumisrõngas, lühikesed püksid või suvine janukustutaja! 

Foto: MediaMarketing

Viimasel nädalal on käinud tihedad ettevalmistused ka selleks, et tuua lavale vetelpäästetorn, mida Nordea Kontserdimaja pole veel näinud. Just sealt hakkab otsuseid langetama rahvusvaheline žürii ning plaate keerutab DJ-de esirida.

Festivalile on võimalik veel kohale tulla, kuid kes tahab aga ka laupäevaks midagi mõnusat ette võtta, siis kahepäevane pass tagab kõikide eelvoorude nägemise ka 10.oktoobril Salme Kultuurikeskuses. 

Just seal alustavad ka showgruppide hindamist Eesti kolm kurikuulsat kohtunikku – Semy Morgun, Monika Tuvi ning Kätriin Kübar.

Foto: MediaMarketing

Kui aga asukoht ei ole festivali jaoks soodne, saab kogu pühapäevast show’d jälgida otseülekandena JJ-Street Baltic Sessioni kodulehelt www.balticsession.com

Otseülekanne algab kell 13.00 ning pärast 14.30 maksab ülekande jälgimine 5 eurot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles