Elu24 moelemmik on Liina Stein!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week - Liina Stein
Tallinn Fashion Week - Liina Stein Foto: Tanel Veenre

Elu24 lugejate Tallinn Fashion Week`i küsitluses troonis võimsalt üle teiste moetegijate Liina Steini nimi. Tema ägedad värvid, pöörased mustrid, sünteetilised materjalid ja terav lõikejoon on just see, mis on Elu24 lugejaile eriti meeltmööda.

Kindlasti mängis Elu24 lugejaküsitluses oma rolli ka see, et Liina pole ära põlanud flirti popkultuuriga - kostüümid Piret Järvisele, Birgit Õigemeelele, Lenna Kuurmaale, Kerli Kõivule ja isegi tantsusaatesse on ta oma panuse andnud. Just sellist säravat popkultuuri tulevärki lubab Liina Stein ka kohe algaval Tallinn Fashion Week`il näidata!

 

Elu24 lugejate hõbemedali sai meie kõige enam pärjatud moegeenius Aldo Järvsoo, kes on lubanud moenädala raames tuua lavale muinasjutulise vaatemängu puhastes toonides ja rafineeritud lõikemängudes. Kusjuures sel korral ei tee Aldo mitte mingit allahindlust materjalide osas lubades lavale vaid kõige puhtama kašmiiri ja peenema siidi.

 

Lugejate kolmandaks lemmikuks on Katrin Kuldma, kes on lõiganud loorbere eelkõige väga šiki moejoonega. Tema kaubamärk Amanjeda on paljude kvaliteeti armastavate Eesti moegurmaanide lemmikuks.

 

Tallinn Fashion Week`i megapassi superõnnelikuks omanikuks sai loosi tahtel Kadri Metspalu.

 

Kui Aldo Järvsoo ja Katrin Kuldma moeshow`dele on piletid ammu läbi müüdud, siis Elu24 lemmiku Liina Steini etendusele on veel viimased pääsmed täiest saadaval!

Vaata lisa:
www.estonianfashion.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles