JJ-Street Baltic Session - Vogue Ball muudab klubi Hollywoodi metsikuks Safariks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta glamuurseim sündmus, JJ-Street Baltic Session Vogue Ball, jõuab kätte juba 9.oktoobril klubis Hollywood, kus kohtuvad täies hiilguses metsikud kostüümid ja hulljulged tantsijad!

Foto: MediaMarketing

Sel aastal võistlevad metsikud Safari elanikud ellujäämise nimel ning keegi ei hoia ennast tagasi.

Kohtunikutoolis istub vogue maailma esiduo ning sündmust veab eest fenomenaalse House of Ninja verivärske liige Kätriin Kübar. Show` saab alguse juba kell 17 ning õhtu muudab aina pöörasemaks pidu, mis valmistab ette JJ-Street Baltic Sessioni finaalpäevad 10-11. oktoobril.

Foto: MediaMarketing

Kuulsuste kolmik kihutab kohale

Selle aasta oodatuimad külalised on kindlasti Archie Burnett, Javier Ninja ning Dashaun Wesley. Dashaun Wesley ning Javier Ninja mängisid hiljuti hittfilmis Magic Mike XXL koos palavalt armastatud Step Up’i näitleja Channing Tatum’iga. Lisaks osales Dashaun Wesley hiljuti fotosessioonil ajakirjas Vogue koos kuulsustega Naomi Campell ja Jourdan Dunn. Seevastu Javier Ninja on aga külastanud nii Ameerika Supermodelle kui ka esinenud koos poppkuninganna Madonnaga Superbowl’il.

Kolmiku kolmas kuningas on Archie Burnett – eelmise aasta lemmikõpetaja, kes on suureks eeskujuks tantsijatele kogu maailmas. Tema koolitustest räägitakse siiani ning see fenomenaalne härrasmees on tantsinud kuulsustega nagu Doug Elkins ja David Neumann. Ühtlasi on ta House of Ninja nn "vanaisa", kes on vogue’i tantsustiili arengul hoidnud silma peal juba aastaid.

Vogue Ball’il keerutab plaate DJ Vjuan Allure (USA), kes on teinud koostööd superstaari Missy Elliotiga.

Foto: MediaMarketing

Hullumeelne ja metsik Safari

Sel aastal on Vogue Ball’i teema Safari ning igas kategoorias on välja valitud erinev alateema. New Way kategooria võistlejad peavad kehastuma maoks või kameeleoniks. Algab võitlus, kus tuleb olla nutikas ja valvel!

Teine kategooria on Old Way, kus teemaks on sebra vs kaelkirjak. Mõlemad loomad on unikaalsed Aafrika elanikud, keda võib kergelt identifitseerida nende erilise välimuse järgi. Oodata on imelist kostüümideparaadi!

Runway kategoorias võistlevad omavahel paabulinnud ja papagoid. Kui papagoid on eredad ja värvilised, siis paabulind on läbi ajaloo olnud üks peamisi inspiratsiooniallikaid.

Foto: MediaMarketing

Vogue Femme’i teemaks sel aastal on tiiger vs leopard – kaslased ongi kõige võimsamad savannide elanikud. Sellises lahingus tuleb olla vapper ja kartmatu!

Viimaseks kategooriaks sel aastal on Vogue Kids Perfomance ehk lastekategooria, kus teemaks on ahvid. Tantsijatel tuleb olla mänguline nagu need lõbusad ja aktiivsed loomad ning imiteerida nende uskumatuid oskusi puult-puule hõljudes!

Foto: MediaMarketing

Iga kategooria kaks parimat astuvad võistlustulle järgmisel päeval JJ-Street Baltic Session finaalüritusel Nordea Kontserdimaja laval.

Balli võistlejate osavõtutasu 15 eurot + 10 eurot lisastiil ja külalistele 5 eurot.

NB! Vogue Balli õhtul leiab aset ka JJ-Street Baltic Sessioni preparty, kus esineb Bbody Lagaet ja ka üllatusesineja!

Foto: MediaMarketing

B-Boy Lagaet ei puuduta vastast

Gaetan Rodrigue Alin, tuntud kui B-Boy Lagaet (Momentum Crew) on pärit Portugalist. Ta oli Red Bull BC One Qualifier Barcelona võitja aastal 2011 ning esindas Portugali Moskvas toimunud finaalides aastal 2012.

Lagaet puutus esmakordselt kokku b-boying’uga aastal 2002, kui ta nägi oma sõpra koolis esinemas, kes kasutas powermove`t. See inspireeris teda ennastki seda proovima. Nüüdseks on ta tantsinud üle 8 aasta. Tantsijana on tema põhifookuseks hip-hopi vundamendiks olev b-boying, kuid ta on ka ettevõtja ja Momentum Crew tantsukooli DanceFact koolituste korraldaja. Momentum Crew organiseerib ka Eurobattelit, mis on üks suurimaid rahvusvahelisi b-boy üritusi.

Tema battle taktika muutub võistlusest võistlusesse, kuid tema jaoks on kõige olulisem näidata välja attitude’i, loovust ning rütmi tantsimist. B-Boyingus naudib ta kõige enam b-boy hoiakut ja suhtumist. Ta kasutab väga omapäraseid power moves’e. Üks asi, mida Lagaet ei taha mitte kunagi battles teha, on oma vastase puudutamine. See on võistluses üks peamine rikkumine, mis võib viia tantsija diskvalifitseerimiseni.

Foto: MediaMarketing

Kaheksandat aasta järjest toimuv JJ-Street Baltic Session kujutab endast nädala jagu meelelahutussündmusi ja võistluste seeriaid — seintepuhastusaktsioonid, ilupäev Witness the Beauty, Urban Kirbuturg, Vogue Ball, tänavakunstisündmus Street Art Jam, erinevad peod ja tantsukoolitused maailma staaridega.

Festival kulmineerub finaalpäevaga Nordea Kontserdimajas, kus astuvad üles nii Eesti kui välismaa staarid. Tänavu toimub Baltic Session 5.-11. oktoobrini, päevade kaupa on üritused erinevates paikades üle Tallinna.

Soeta pilet finaaliks kiiremas korras, kuna sa ei taha sellest ilma jääda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles