King of Kings võitleja Edvin Erik Kibus avas fännidele kodulehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings võitleja Edvin Erik Kibus avas fännidele kodulehe
King of Kings võitleja Edvin Erik Kibus avas fännidele kodulehe Foto: MediaMarketing

Meedia-, turundus- ja reklaamiagentuur MediaMarketing ja heade uudiste portaal GoodNews toetavad andekat võitluskunstide sõdalast Edvin Erik Kibust tema tegemistes ja lõid talle oma kodulehe, mille võib leida SIIT!

Foto: MediaMarketing

Miks toetatakse just Edvinit? Vastab MediaMarketingi ja portaali GoodNews looja Monika Kuzmina:

Sest heade uudiste portaal on selliste inimeste auks loodud. Head inimesed väärivad tunnustust ja toetust. Kui näete head inimest, siis öelge talle aitäh! Julgustage teda edasi võitlema, andke talle lootust, et ta pole viimane, kes usub headuse võitu. Või vähemalt naeratage talle sõbralikult.

Vähenõudlikule, kuid maailmale endast palju andvale inimesele on seegi väga suur asi. Oleme otsustanud tunnustada ausaid, töökaid ja usaldusväärseid ning heade eesmärkidega inimesi! Lõime Edvini karjääri auks kodulehe , mis loodetavasti aitab tal leida edaspidi veel rohkem toetajaid — me kuulasime teda, kuulsime ja tundsime, et meil on võimalus anda omapoolne panus. Leian, et iga ettevõtja võiks leida mooduse, kuidas ühiskonnale midagi tagasi anda.

Foto: MediaMarketing

Edvin ise loodab, et kodulehe kaudu jõuavad tema suuremad ja väiksemad ettevõtmised veelgi suurema hulga inimesteni, et tutvustada neile võitlussporti ja hoida neid kursis oma tegevustega nii kodumaal kui maailmas.

“Mul puudus varasem kogemus nii suuremahuliselt meediaga tegelemisest, ma isegi pidanud meediakajastust oluliseks, kuid nüüd mõistan, et läbi meedia saan anda panuse spordi arengusse, propageerida tervislikku eluviisi, tegeleda heategevusega ja tutvustada Eestit maailmale,” räägib Edvin Kibus.

“Mediamarketingis tutvusin Monika Kuzminaga. Leidsime kiiresti ühise keele ja sain aru, et meil on sarnane maailmavaade. Alustasime koostööd ja kuigi see on alles algusfaasis, siis usun, et teeme koos väga lahedaid ja võimsaid asju.”

Foto: MediaMarketing

Edvin on siiani suhelnud ja teavet jaganud peamiselt sotsiaalmeedias.

“Facebook on peamisi sotsiaalmeedia võrgustikke ning on vaid vähesed, keda tean, et nad seda ei kasuta. Fännilehe pidamist alustasin eelkõige enda jaoks. Nagu virtuaalne päevik või kokkupressitud blogi. Jälgin ka ise oma lemmikuid sportlasi, muusikuid, kirjanikke jne. Huvitav on nende tegemistega kursis olla. Hoian oma fännidega lehe kaudu sidet: annan teada millal ja kus võistlen, kus annan trenni või viin läbi seminare, vahel teen ka mõne loosimängu, kus jagan auhindu või postitan lihtsalt mõne vägeva pildi või video,” räägib Edvin.

Foto: MediaMarketing

Edvini kodulehel saab lugeda tema saavutustest ning loodetavasti lisandub peagi sinna ka võit võitluskunstide sarja King of Kingsi Tallinna Grand Prix` etapil, mis toimub 17. oktoobril Saku Suurhallis.

Kuna meie võitleja on alla kirjutanud lepingu selle maailmas enamvaadatuima sarjaga, loodavad toetajad lisada tema kodulehele ka edaspidiseid etapivõite.

Edvin Erik Kibuse uue kodulehe leiab SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles