Galerii: Ilu sõnum 2015 - esimese päeva meeleolukas õhtupoolik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 9. oktoobril pidulikult Tallinnas Pirita teel Näituste keskuses avatud Ilu sõnum 2015 põhieesmärk on tutvustada külastajatele nii kohaliku iluturu uudiseid, kui viia kurssi maailmas valitsevate trendidega.

Foto: Erlend Štaub

Messil tuleb esmaesitlemisele hulgaliselt uusi kosmeetikatooteid ja salongihooldusi.

Kiire elutempo juures saab üha enam määravaks toodete ja teenuste lihtsus, efektiivsus, vähene ajakulu ja võimalikult kiire tulemus. Tulge ja vaadake üle ilumaailma kõige uuenduslikumad protseduurid ja metoodikad iluhoolduses! Uudistooted ja teenused leiate saalis punase täpiga tähistatud stendidest.

Foto: Erlend Štaub

Ilumaailm pole pelgalt naiste pärusmaa, mistõttu oN sel aastal rohkem tähelepanu pööratud ka meestele. Sinised täpid stendidel tähistavad just meestele suunatud tooteid ja teenuseid.

Foto: Erlend Štaub

Sügisilmadeks soojad aksessuaarid ja pidudeks säravad ehted leiate aga taaskord messikeskuse B-hallist.

Foto: Erlend Štaub

A-hallis paiknev Moekohvik esitleb rekordarvu kohalikke moe- ja ehtedisainereid. Samast saalist leiate ka sügis-talvised moekollektsioonid lastele.

Foto: Erlend Štaub

Messikeskuse neljas saalis saab olema esindatud üle 270 firma ja ligi 800 kaubamärki. Uudistamist jagub nii professionaalidele, asjaarmastajatele kui ka neile, kes alles ilumaailmaga tutvust tegemas.

Mess on avatud:

Reedel,              9.oktoobril   10.00-19.00

Laupäeval,       10.oktoobril   10.00-19.00

Pühapäeval,     11.oktoobril   10.00-18.00

Vaata mahukat pildigaleriid Ilu sõnum 2015 esimesest päevast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles