Tanel Padar ja The Sun alustavad klubituuri sellel laupäeval Club von Überblingenist

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar ja The Sun alustavad klubituuri sellel laupäeval Club von Überblingenist
Tanel Padar ja The Sun alustavad klubituuri sellel laupäeval Club von Überblingenist Foto: Club Von Überblingen

Eesti muusika lipulaev Tanel Padar ja The Sun läheb klubituurile koos seksikate jägerettidega, kes pakuvad vahepalana tantsulisi etteasteid. Juba mitmendat aastat toimuv klubituur Club Attack saab sellel aastal alguse Club von Überblingenis 6.novembril.

Bändi neljas stuudioalbum „Ring“ jõudis mõnda aega tagasi poelettidele ja albumit on saatnud edu. Club Attacki eesmärk ongi klubimaastikul tutvustada plaadi materjali, samuti tuua rahva ette kõik armastatud hittlood varasematelt kogumikelt.

The Sun on kollektiiv, kelle kontserte on saatnud alati edu ja rahvaarvud on küündinud tuhandetesse. Vähesed Eesti artistid suudavad oma kontsertidele meelitada kokku nii palju fänne.

The Suni klubituuri eesmärk on külastada suurimaid Eesti linnasid ja just pakkuda klubimaastikul vägevaid kontserte. Klubituur algab 6.novembril Club von Überblingenis. 12.novembril külastatakse Viljandis ööklubi City ja 13.novembril Tartus Atlantist. Samuti jõuab Club Attack 19.novembril Saaremaale ja 20.novembril Pärnu Sugarisse. Tuurile pannakse punkt aga Tallinnas, kus 26.novembril antakse viimane kontsert ööklubis Panoraam.

Lisainfot vaata www.thesun.ee või bändi Facebooki fännilehelt, kus toimuvad erinevatele üritustele ka piletiloosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles