Demi Lovato katkestas tuuri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato.
Demi Lovato. Foto: SCANPIX

Kaunitar katkestas ootamatult ühistuuri popiidolitega Jonas Brothers.


Demil ilmnes midagi, mida tema esindaja kirjaldab kui «emotsionaalseid ja füüsilisi probleeme» ning seetõttu viidi ta asjatundjate hoole alla, informeerib Radaronline. «Demil on mõned pikajalised probleemid,» seletas tema esindaja. «Teda narriti koolis, tal vaevles söömishäirete käes ja tegeles eneselõikumisega.»

Tõesti-tõesti, juba nii ammu kui ülemöödunud aasta suvel nähti Lovatost fotosid, kus ta hoiab kohvitopsi, aga randmel punetavad värsked lõikumisarmid. 2008. aasta 5. oktoobril tehtud Miley Cyruse 16. sünnipäevapeo fotodel on samuti armid näha. 2008. aasta detsembris üritas Demi esindaja kõike varjata, öeldes, et tegu on «käevõrujälgedega».

Texasest pärist Lovato sisenes Dinsney staaritootmisliinile kaks aastat tagasi, kui ta mängis Disney telefilmis «Camp Rock» rockstaari armunud töölistüdrukut. Veel sel aastal kurameeris ta Jonas-vennakste keskmise liikme Joe’ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles