Pane oma teadmised proovile «Mustade leskede» viktoriinis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV telesari «Mustad lesed»
ETV telesari «Mustad lesed» Foto: ERR

Reede õhtuti on ETV ekraanil telesari «Mustad lesed» ning praeguseks on eetrisse jõudnud neli osa. Nüüd on sarja vaatajatel võimalus panna oma teadmised proovile «Mustade leskede» viktoriinis.

Kas Sina tead näiteks seda, millal toimub sarjas nn Pirita paadiõnnetus, mitu grammi kala palub Anna autokaupluses või kes on Kirsika käekoti autor?

«Mustade leskede» põnevas viktoriinis saad osaleda siin.

Pärast vastamist kirjuta kindlasti ETV Facebooki postituse kommentaaridesse «Vastatud!». Õigesti vastanute vahel loositakse välja üks õnnelik, kes saab ETV-lt vahva kingikoti.

Foto: Sander Ilvest

Kui Sul viktoriinis küsitu päris täpselt ei meenu, kui Sa pole sarja kõiki osasid näinud või kui Sa ei ole sarja üldse vaadanud, siis pole sellest lugu, sest veel loetud päevade jooksul on Sul võimalus ETV kodulehel (goo.gl/nRioIt) järelvaadata «Mustade leskede» kõiki nelja osa ja seda kas ühekaupa või kõiki nelja osa järjest.

«Kuna sari on tehtud rahvusvahelise formaadi põhjal, on meil õigus pakkuda Eestis järelvaatamist 30 päeva jooksul, mis tähendab, et «Mustade leskede» esimese osa järelvaatamine lõpeb järgmise nädala alguses,» selgitab ERRi internetiturunduse projektijuht Marge Aedna. «Sarja teise osa järelvaatamine lõpeb sellest nädal hiljem jne,» lisab ta.

Täna õhtul toimuva Inglise-Eesti jalgpallilahingu tõttu jõuab «Mustade leskede» värske osa ETV ekraanile järgmisel reedel, ikka kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles