Elu24 galerii ja video! Ilumess Ilu sõnum sai glamuurse avapaugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. -11. oktoobrini leiab Eesti Näituste messikeskuses aset iga-aastane ilu-, tervise- ja moeteemaline suursündmus- mess Ilu sõnum 2015. Sel aastal toimub mess juba 20-ndat korda. Messikeskuse neljas saalis saab olema esindatud üle 280 firma ja ligi 800 kaubamärki.

Ilu sõnum 2015 põhieesmärk on tutvustada nii kohaliku iluturu uudiseid kui viia kurssi maailmas valitsevate trendidega. Messil tuleb esmaesitlemisele hulgaliselt uusi kosmeetikatooteid ja salongihooldusi, mille eesmärk on pakkuda tipptasemel nahahooldust ning kiiret lahendust kõikvõimalike nahaprobleemide korral.

Foto: Erlend Štaub

Kiire elutempo juures saab üha enam määravaks toodete ja teenuste lihtsus, efektiivsus, vähene ajakulu ja võimalikult kiire tulemus.  Seda suunda esindab messil suur hulk ilukliinikuid, kes on messile toonud üle 30 erinevat iluaparaadi.

Foto: Erlend Štaub

Teine selge suund ilumaailmas on kindlasti looduskosmeetika ja seda juba viimased paar aastat. Messil on mitmeid tuntud brände lansseerimas oma looduspuhast liini või esitlemas uudset loodussõbralikku lähenemist nahahoolduses. Sel korral on tähelepanu all kohalikku päritolu kosmeetika.

Sügiseks soojad aksessuaarid, luksuslikud karusnahatooted ja pidudeks säravad ehted on vallutanud messikeskuse 2 saali. Omaette vaatamisväärsus on Aksessuaaride saali kõrval paiknev Moekohvik, mis sel aastal esitleb rekordarvu kohalikke moe- ja ehtedisainereid. Samast saalist leiate ka sügis-talvised moekollektsioonid lastele.

Foto: Erlend Štaub

Messikeskuse neljas saalis saab olema esindatud üle 280 firma ja ligi 800 kaubamärki. Uudistamist jagub nii professionaalidele, asjaarmastajatele kui ka neile, kes alles ilumaailmaga tutvust tegemas.

Foto: Erlend Štaub

Mess on avatud:

Reedel,              9.oktoobril    10.00-19.00

Laupäeval,       10.oktoobril    10.00-19.00

Pühapäeval,     11.oktoobril    10.00-18.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles