Täna ilmub Hurtsi uus album «Surrender»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti bänd Hurts
Briti bänd Hurts Foto: promo

Täna, 9.oktoobril ilmub armastud Briti bändi, Hurts, kolmas album nimega «Surrender». Albumilt on tänaseks päevaks ilmunud juba kaks singlit. Albumi esimene singel, «Some Kind Of Heaven» on mitmevärviline popi plahvatus saatjaks nakatav groove, Theo selge vokaal ja Jonas Quanti produktsioonimosaiik.

Teine singel, «Lights» on kolm ilmselget Prince´i mõjutustega minutit, mis sisaldavad himurat funki, kus elava muusika ansambel koos Theo pinget kruviva vokaaliga ristub tänapäevase diskomuusikaga ning loob tavapärasest erilisema meeleolu palvega lihtsalt «turn down the lights».

Hurts alustas uue albumi ettevalmistamist kohe peale 2013. aasta välja müüdud tuuri ning jätkas lugude kirjutamist ja salvestamist maailma eri paigus ka 2014. aastal. Uue albumi lood valmisid Ibizal, New York´is, Montreux´s, Rootsis, L.A´s 

ja Šveitsi Alpides. Ka uuel albumil jätkas band koostööd Rootsi produtsendiga,  Jonas Quant. Albumi kõla aitasid vormida ka Grammy võitnud produtsent Stuart Price (Madonna, The Killers) ja Ariel Rechtshaid (Haim, Vampire Weekend).

Hurts naaseb kaheaastase pausi järel jättes seljataha  top 10 albumi «Exile»  ning number 1 singli «Under Control» koos Calvin Harrise ja Alessoga. Alates 2010. aastast, mil Hurts sisenes UK albumitabelisse, on bändi albumeid  müüdud enam  1.2 miljonit, singleid enam kui 3 miljonit  ning väljamüüdud tuuridele enam kui veerand miljonit piletit. Hurts müüs kulla vääriliselt Suur-Britannias, Austrias, kahekordselt plaatina vääriliselt Saksamaal ja Soomes ning Plaatina vääriliselt Poolas, Šveitsis ja Venemaal.

Foto: Monster Music

«Surrender» lugude list:

Surrender

Some Kind of Heaven

Why

Nothing Will Be Bigger Than Us

Rolling Stone

Lights

Slow

Kaleidoscope

Wings

Wish

Perfect Timing

Weight of the World

Policewoman

10.märtsil 2016 jõuab Hurts oma uue albumi «Surrender» esitlustuuriga ka Tallinnasse Saku Suurhalli.

Vaata lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles