Galerii! Evelin Ilves külastas mudilasi: leivaküpsetajad on kõik meeldivad inimesed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine presidendiproua Evelin Ilves külastas Paikuse Mesimummi lasteaeda ja rääkis mudilastele ja Toidusõprade klubi huvilistele, et leivateol on tähtis heade mõtete mõtlemine ja halva tujuga tehtud leib ei tule välja.

Ilvese sõnutsi alustas tema leivaküpsetamisega umbes 12 aastat tagasi puhtalt isiklikust huvist ja vajadusest metsa sees elades värsket leiba saada. Koduleib kogus Ärma talu külastanud ajakirjanike ja külaliste kiidusõnade tõttu aina populaarsust ja vallandas Eestis leivaküpsetamise buumi, vahendab Pärnu Postimees.

«Olen kohtumistel kogenud, et leivaküpsetajad on kõik meeldivad inimesed, ja kui kutsutakse, olen ikka püüdnud tulla,» rääkis naine, kes kiire elurütmi tõttu küpsetab ise leiba paari nädala tagant, korraga kolm kuni kümme pätsi.

Varsti saab suurematest toidupoodidest osta koostöös Karja Pagariga sündinud oktoobri lõpus Tallinna toidumessil esitletav leiba. Jääme huviga ootama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles