Uku Suviste modellist eksil Sandra Daškoval on uus rootslasest kallim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 loosib koostöös Luxlimu ja restoraniga Nipernaadi välja romantilise VIP-õhtusöögi kahele.
Õhtusööki on väisanud juba ka hõbekõri Uku Suviste koos oma kauni pruudiga.
Elu24 loosib koostöös Luxlimu ja restoraniga Nipernaadi välja romantilise VIP-õhtusöögi kahele. Õhtusööki on väisanud juba ka hõbekõri Uku Suviste koos oma kauni pruudiga. Foto: Media Marketing

«Me kohtusime tänu meie ühisele huvile,» kommenteeris kaunis modell Sandra Daškova, keda oleme harjunud nägema laulja Uku Suviste käevangus, et tema elus on uus armastus. 

Mõned päevad tagasi postitas modell Sandra Daškova Instagrami salapärase pildi meesterahvaga, kes tal liftis ümbert kinni hoiab.

Sandra uus kallim on 30aastane rootslane Chante Hovsepian ning nad kohtusid tänu mõlema ühisele huvile – võidusõidule, kirjutab Õhtuleht.

Foto: Instagram

«Üks hämmastavamaid asju, mis võib juhtuda, on see, kui leiad kellegi, kes näeb, kes sa oled ning ei lase sul olla midagi vähemat. Nad näevad su potentsiaali. Nad näevad lõpmatuid võimalusi. Ja läbi nende silmade hakkad sa end samamoodi nägema. Kui sul on piisavalt õnne see inimene leida, ära lase teda kunagi käest,» kirjutas õnnest pakatav Sandra Instagrami postitatud foto all.

Õnne ja rõõmu noortele armunutele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles