Missipäeviku 18. päev: peaproovis olin mina ainus, kellele ei jõutud soengut teha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missipäeviku 18. päev
Missipäeviku 18. päev Foto: Miss Globe

Kaari Ann Kolk kirjutab Missipäevikusse Torontost Miss Globe võistluselt.

«Eile olid Miss Globe võistlusel viimased lavaproovid ja õhtul juba peaproov, kuhu meile üllatuseks oli rahvale vaatamiseks juba ka pileteid müüdud. Seega oli tegemist täisetendusega ja mõnes mõttes oli see isegi hea. Tänaseks on kõik korra juba läbi tehtud ning vigu laval ei tohiks enam tulla. Isegi minu ja Tara tantsunumber koos Eghert Sören Nõmmega läks eile ilma vigadeta, kuigi jalad enne esinemist ikka värisesid natuke. Mina ei ole ju tantsija, nagu Tara ja Eghert, seepärast pean nende kõrval kohe eriti pingutama. Rahvale igatahes meeldis.

Foto: Miss Globe

Eks neid peaproovi äpardusi ka ikka juhtus nii mõndagi. Kõigepealt olin mina ainus, kellele ei jõutud soengut teha. Eks ma oma eestlasliku kannatlikkusega muudkui ootasin, kuni lõpuks minus plahvatas ikka tõeline vulkaan. Need, kes mind tunnevad, teavad ka seda, et saan ise kõigi asjadega hakkama. Seega oli mul viie minutiga lõpuks ise soeng tehtud ja tänu koreograafi toetavale suhtumisele ka nördimuspisarad alla neelatud. Tema aitas mul sõna otseses mõttes paar sekundit enne lavale astumist kleidigi veel selga tõmmata. Kuigi koreograafia on meil väga lihtne, siis paljud missid olid paanikas, kuna alles samal päeval olime vastavalt lavaplaani muutustele ka kogu seniõpitud liikumise ringi pidanud tegema. Mõni miss seega läkski valel ajal valesse suunda, aga ega pealtvaatajad sellest nagunii eriti aru saanud. Minul oli pidev lavanaeratus juba nii sisse harjunud, et isegi lavataga riideid vahetades seda näolt enam ära ei saanudki. 

Täna on siis finaal. Kuidagi natuke isegi kahju on, et see huvitav aeg siin võistlusel hakkab läbi saama. Õhtu ees mul erilist hirmu enam ei ole, sest mina olen niigi andnud endast parima. Kas ma žüriile, kes mind esimest korda täna näevad meeldin, see kahjuks ei sõltu enam minust. Läheb kuidas läheb, olen ikka väga õnnelik, et sellise fantastilise kogemuse olen saanud.»

Foto: Miss Globe

Eesti Iluduskuninganna võistluste finalistidest on veel mitu neidu sõitmas kohe Eestit esindama erinevatele maailma iludusvõistlustele. Juba eile asus teele Lõuna- Koreasse Miss Global Beauty Queen võislusele Maria Schneeberg ja homme asub teele Hiina Miss Model Of The World võistlusele Merilyn Saksing. Kaarile, Mariale ja Merilynile andsid kõik vajalikud esinemiskleidid kaasa moekunstnikud Perit Muuga, Diana Denissova ja Maria Tammeorg.

Foto: Miss Globe
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles