Tulekul on Tallinn Dolls`i mänguline moegala

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls Gala
Tallinn Dolls Gala Foto: Laura Kallasvee

Särtsakas kodumaine rõivabränd Tallinn Dolls esitleb Tallinn Fashion Week raames laupäeval 6. novembril kinos Sõprus oma uut sügistalvist kollektsiooni, mis on valminud kahe Eesti popdisaini esileedi,  Karolin Kuusiku ja Liisi Eesmaa, sulest.
 

Tallinn Dolls lähtub rõivaid valmistades eelkõige tarbijasõbralikkusest ja kantavusest. «Meie jaoks on tähtis, et Tallinn Dolls naine näeks välja särav ja lõbus,» räägib brändi juht Mari Martin.

Rõivabrändi disainer Karolin Kuusik märgib, et lisaks juba tuntuks saanud praktilisele kontorimoele on uue kollektsiooni puhul mõelnud Tallinn Dolls ka  eesseisvatele jõulu- ja aastavahetuspidudele ning rikastanud kollektsiooni pidulikumat poolt.  

«Samuti on selles kollektsioonis killukesi Peeter Pani lugudest ja palju hõbedast kosmosepuru,» kirjeldab Tallinn Dolls disainer Liisi Eesmaa, kelle inspiratsioonis kohtuvad meduusid moodsate malviinidega.

Lisaks põhikollektsioonile tuleb esmaesitlusele erikollektsioon Tallinn Dolls inspired by Absolut, mis on valminud eksklusiivselt eratellimuse raames.

 

Kõike seda saab näha juba laupäeval, 6.novembril kinos Sõprus, kus uksed avatakse kell 22.00 ning gala algab 23.00.
 

Ette ruttavalt olgu öeldud, et kõigil Tallinn Dolls klientidel tasub rõõmustada, sest peagi avatakse esimene esinduspood Tallinnas.

Moevaatemängu helid seab kokku - Heidy Purga
Visuaalse lahenduse toovad külalisteni - Emer Värk & Iti Malken
Modellid teevad ilusaks – Wella & MaxFactor
 

Piletid eelmüügist 150 krooni või kohapealt 200 krooni on saadaval PILETILEVIS või kino Sõprus kassas. Kohtade arv on piiratud!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles