Treiler: «Laula mu laulu» alustab täna Karl-Erik Taukari lugudega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» alustab täna Karl-Erik Taukari lugudega
«Laula mu laulu» alustab täna Karl-Erik Taukari lugudega Foto: Marko Mäestjärv

Täna kell 20 alustab Kanal 2s uut hooaega selle sügise oodatuim menusaade «Laula mu laulu». Esimeses saates kuuleme Karl-Erik Taukari uudsesse võtmesse keeratud lugusid Ivo Linna, Liisi Koiksoni, Cool D, Laura Remmeli, Villu Tamme ja Liis Lemsalu esituses.

Seitse armastatud muusikut kolivad taas Laitse Graniitvillasse ühe katuse alla, et seal üheskoos lõbusalt aega veeta ja musitseerida. Valmivad imelised uusversioonid üksteise suurimatest hittidest.

26-aastane Karl-Erik Taukar sai tuule tiibadesse superstaarisaatest. Kuigi ta saate viiendat hooaega ei võitnud, on ta vaid mõne aastaga kasvanud üheks Eesti enimnõutumaks artistiks. Kõik tema seniavaldatud laulud on saanud hittideks. Tänavusel Eesti Muusikaauhindade galal kuulutati ta Aasta Meesartistiks.

 «Ma võin öelda käsi südamel, et minu meelest on see vähemalt viimase viie aasta parim muusikasaade,» ütles superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Karl-Erik Taukar enne esimest saadet «Reporterile». Ta lisas, et ootab ärevusega, missugusesse võtmesse on tema lood saates keeratud.

«Laula mu laulu» esimene, Karl-Erik Taukarile pühendatud saade on Kanal 2s täna kell 20.

 «Laula mu laulu» järel jätkuvad emotsioonid Kanal 11 lõbusas järelsaates «Kuula mu laulu», kus külas on Karl-Erik Taukari bändikaaslastest sõbrad Rene Puura, Brait Pilvik ja Eric Kammiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles