Galerii: Erotic Cinema «Honey Buns» filmi kuumimad stseenid vallutasid klubi Teater lava

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 2.oktoobril ootas klubi Teater kõiki koostöös Viru Valgega toimuvale Erotic Cinema «Honey Buns» peole, mis rabas sensuaalse atmosfääri ja unustamatute seikadega, mis filmist sel ööl klubilavale jõudsid.  Kütkestavad diivad tõid sel korral lavale erootilise show, mis oli inspireeritud 1973. aasta mesimagusast filmist «Honey Buns».

Reede õhtul vallutas klubi Teatri ajatu maitsekas erootika! Üheks ööks sai klubi lavast 1973. aasta kõmutekitavaima filmi «Honey Buns» võtteplats, kus kütkestavad kaunitarid kostitasid kõiki kogu öö meeliköitvate sensuaalsete lava-show'dega! Tõeliselt mesimagus pidu tõi endaga kaasa kuumimad stseenid senini ühest magusaimast erootikafilmist. Kuumad kehad, millele langes suussulav magus mesi ning lavaline vaatemäng, tõi lavale tõeliselt kütkestava showprogrammi!

Foto: Jaanar Nikker

Sel ööl pälvis klubikülastajate tähelepanu ainulaadne meelelahutus ja fantaasiat lendama panev «Honey Buns» lava-show, millele hädavajalikku jahutust pakkus maitsvad Viru Valge kokteilid.

Foto: Jaanar Nikker

Ka sel nädalal valitsevad Teateris kuumad temperatuurid, sest lavale vallutavad kuumad kankaani tantsijad reedel ja laupäeval astub lavale võrratu UKU SUVISTE oma uue singli esitlusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles