Hanf Kung ehk Eesti hip-hop Kuu poest Balti Jaamani sel reedel Privé klubis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt Hanf Kung
Räpipunt Hanf Kung Foto: promo

Klubis Privé iga kuu teisel reedel toimuva Cirque Le Privé ürituse märksõnadeks on erutav friikide tsirkus. Inspiratsiooniks on loomulikult tõeliselt legendaarsed Vibe üritused. Üritusel on üle 30ne artisti, peaesinejana astub lavale Eesti hiphop punt Hanf Kung.

«Tegelikult ei tea me ise ka päris täpselt kui palju meid on,» kipub enamasti olema vastus, kui seda kungidelt küsida. Kungla rahvas on suur! Teie, meie, õigupoolest kõik «kungivad». Kungimine on tugeva seose loomine übritsevaga, olles eelkõige mõjutaja, vaibi esiletooja. 2012. aasta kevadel otsustas kari räppareid: Kungime koos! See on nagu kari munkasid mediteerib. See ei ole meie omaduste kokkuliitmine, vaid kõigi omavahel läbi korrutamine. Ja kui sellised karjad veel omavahel ühenduvad... moodustubki üks peatamatu SUPER BANDIIT, kes läbi kollektiivse alateadvuse kungib seda niru maailmakorda.

Foto: Klubi Privé

Hanf Kungi livedel võib tihti peale DJ puldis näha kas Shromikut või Sim Karest, kes keeravad Kungi MC-dele nivood paika ning kui räppimiseks läheb siis on kohal nii Azma kui Gringo, MC Kozinak kui ka Paraleelne ning otseloomulikult ka Seaduskuulekus.

Lisaks valivad muusikat DJ Defkut ja Mattis Osula.

Foto: Klubi Privé

Klubi uksed avatakse südaööl, alates 18.00 avatakse tuliuus baar Mono, mille sissepääs on kohe Vabaduse samba kõrval. Kõik külastajad kes on südaööl Monos, pääsevad otse, piletita klubisse Privé.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles