Video: minifilmide sari «Maa, armastan Sind» viimane jagu toob ekraanile meeleoluka muusikapala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Maa, armastan Sind»
«Maa, armastan Sind» Foto: Maario Masing

Täna õhtul kell 20.35 jõuab ETV ekraanile meeleoluka minifilmide sarja «Maa, armastan Sind!» viimane jagu, mis toob teiste teemade kõrval vaatajateni lõbusa ja päevakajalise laulu sarja näitlejate esituses.

Nii saabki teada, mida planeet Maa endast kujutab, missugused probleemid seda varitsevad ning miks peaksime Maad hoidma.

5-osaline minifilmide sari «Maa, armastan sind» on üleskutse ära parandada üleilmastuv ja ületarbiv maailm. Seda saab teha üksnes kiike üle võlli keerates, iseenda üle heatahtlikult itsitades ja ausalt peeglisse vaadates. Võimalik, et maailmapilt saab paigast nihutatud ja seni vastuseta küsimused ootamatu vastuse.

Täna õhtul kell 20.35 jõuab ETV ekraanile meeleoluka minifilmide sarja "Maa, armastan Sind!" viimane jagu, mis toob vaatajateni teiste värskete teemade kõrval ka lõbusa, kuid samas päevakajalise laulu sarja näitlejate esituses :)Nii saabki teada, mida planeet Maa endast kujutab, missugused probleemid seda varitsevad ning miks peaksime Maad hoidma.5-osaline sari "Maa, armastan sind" on üleskutse ära parandada üleilmastuv ja ületarbiv maailm. Seda saab teha üksnes kiike üle võlli keerates, iseenda üle heatahtlikult itsitades ja ausalt peeglisse vaadates. Võimalik, et maailmapilt saab paigast nihutatud ja seni vastuseta küsimused ootamatu vastuse.

Posted by Eesti Televisioon on Thursday, 8 October 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles