Elu24 video! Kristel Aaslaid armastab end meikida, aga kunstasju külge ei topi

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle 5 aasta tegutsenud ilutoodete veebikaubamaja MyLook tutvustas eile Roosikrantsi tänaval oma esimest esinduskauplusest ning näitas uuenenud brändi. Kohal olid tuntud ilusõbrad ning koostööpartnerid, õhtut juhtis särav lauljatar ja telestaar Kristel Aaslaid. Elu24 uuris naise ilunippide ja stiili kohta lähemalt!

Kristel Aaslaid nägi ilukaubamaja üritusel välja lausa püss! «Käisin laskmist harjutamas ja püss jäi peale,» naljatles Kristel, et vähe pidulikuma ürituse jaoks võiks natukene viisakam välja näha.

Lauljataril ürituste jaoks oma stilisti ei ole: «Ma ilmselt peaks omale muretsema. Oma vabaaja stiilis ma ei küsi kelleltki nõu ja üritan endast juhinduda,» rääkis Kristel, et teab, mis talle ebamugavust ei tekita ja hästi sobib.

«Mu stiil on nii seinast seina. Üks hetk teksad ja tossud, suured t-särgid ja järgmine hetk ümber kleidid,» kirjeldas Kristel oma stiili. Üldiselt vaatab ta enne, mis üritusega tegemist ja mis kanda sobib. «Võimalikult mugavalt tahaks alati pääseda.»

Foto: Erlend Štaub

«Kunagi ammu leppisin sõbrannadega kokku, et nad võivad must lahti öelda, kui ma omale juuksepikendused ja kunstküüned panen,» lisas Kristel, et geellakk on veel okei. «Kunstasjad enda küljes võivad visuaalselt sobida, aga nad ei sobi minuga kokku.»

Telestaar lisas, et talle tohutult meeldib ennast meikida. «Võin tundide kaupa vaadata ilugurusid Youtube'ist ja üritan midagi kõrva taha panna, mis toimib ja mismoodi üht või teist looki saavutada,» pajatas staar, et naturaalne ilme saavutatakse ka abivahenditega.

Vaata videost, mis on Kristeli suurim möödapanek iluvallas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles