Pidudesari Sublime jätkab uue ja huvitava muusika rahvani toomist

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimyan Law
Kimyan Law Foto: promo

Homme, 9. oktoobril alustab Von Krahlis uut hooaega drum’n’bass muusika sariüritus Sublime, kus astub peaesinejana üles noor ning äärmiselt andekas Kimyan Law Viinist.

Pärast aastast vahepausi jätkab Sublime uute ning oma artistikarjäärile alles tuult tiibadesse koguvate muusikute Eestisse toomist. Kimyan Law näol on tegemist mitmekülgselt andeka noore artistiga, kellel vähem kui aasta tagasi ilmus maineka plaadifirma Blu Mar Ten Musicu alt palju positiivset vastukaja leidnud debüütalbum nimega «Coeur Calme». Album on küll tugevate drum’n’bassi mõjutustega, kuid ei piirdu kindlasti mitte ühe kindla žanriga.

Lisaks muusika kirjutamisele on Austriast pärit noormees ka edukas maalikunstnik, graafiline disainer ning režissöör. Kuna tema isapoolsed juured ulatuvad kaugele Aafrikasse, sisaldab ka tema looming paljuski just sealsele muusikale omaseid instrumente ning kõlasid.

Lisaks peaesinejale astuvad Von Krahlis üles ka Raadio 2 saate ning samanimelise peosarja Tjuun In üks eestvedajatest To-sha ning Sublime’i residendid Bone, Ekva ning Moral Fibre. Uksed avatakse kell 23:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles