Video! Kus asub megastaaride Rihanna, Eminemi ja Tarantino lemmik kanepikohvik?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna - 9/10/2015 - New York, New York - RIHANNA PARTY AT THE NEW YORK EDITION held at The New York EDITION, NYC. (Photo by Emanuele D'Angelo/BFA) *** Please Use Credit from Credit Field ***
Rihanna - 9/10/2015 - New York, New York - RIHANNA PARTY AT THE NEW YORK EDITION held at The New York EDITION, NYC. (Photo by Emanuele D'Angelo/BFA) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: BFA/Emanuele D'Angelo/BFA/Sipa USA

«Seitsmesed uudised» jätkavad oma avastusretke Amsterdamis. Keili Sükijainenil õnnestus piiluda linna kuulsamasse coffee shop-i ehk kohvikusse, kus kanepi tarvitamine on sama tavaline nagu Eestis šokolaadikoogi ostmine. Siin kohal on oluline mainida, et eesmärk ei ole narkootikume kuidagi propageerida, vaid näidata, kui vabameelne võib olla elu ühes Euroopa linnas.

Kanepikohvikus tunneb iga külastaja end nagu restoranis. Letil on menüüd erinevatest sortidest, mida on võimalik osta ja teenindajad jagavad lahkelt soovitusi. Kohviku kõige kuulsam kanepisort on «Super lemon hase», mis on mitmeid aastaid võitnud ameeriklaste korraldatud kanepi meistrivõistluste karika. Just see on Greenhouse’st teinud ka superstaaride lemmikpaiga.

Siin on kanepisuitsu pahvimas käinud isegi popstaar Rihanna. Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles