Abielusaates oleks pidanud paar olema hoopis Siim ja Liisa?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abielus esimesest silmapilgust
Abielus esimesest silmapilgust Foto: TV3

Seekordses TV3 saates «Abielus esimesest silmapilgust» käisid paarid suhtenõustaja juures ning kohtusid üksteisega.

Siimu ja Heleni suhe ei alanud roosiliselt. Just siis, kui asjad hakkasid laabuma, ilmus välja Siimu eks ja andis igati põhjust uuteks tülideks. Paar käis suhtenõustaja jutul ning lõppkokkuvõttes mõjus luukere kapist välja toomine hästi.

Kristjani ja Liisa esimene tüli tekkis siis, kui Kristjan pidas Liisa perega aja veetmisest olulisemaks nädalavahetust suvilas.

Paar veetis jätkuvalt aega eraldi ja Liisa oli hingepõhjani solvunud. «Vähe sellest, et mulle ei sobi visiitabielu, võtab ta kõike teisejärguliselt, aga seda, mis tema ema arvab, peab ta esmatähtsaks. Kõiki plaane peab ta enne emaga arutama,» kurtis Liisa pisarsilmil.

Foto: TV3

Otseselt vabandust Kristjan ei palunud ja teema ununes. Kristjan üllatas Liisat sünnipäeva puhul lille ja tordiga, millega sai Liisa tuju kohe heaks.

Heleni ja Siimu suhte kohal hõljus musta pilvena Siimu ekskallim. «Ma arvan, et ta niikuinii saab selle hullu eksiga kokku ja mul pole sinna mitte midagi teha. Ma ei saa inimest keelata,» sõnas Helen. 

Liisi ja Juhani vahel valitses suur arusaamine ja harmooniline kooselu. «Päris hea klapp on,» märkis Liis.

Saate lõpus said kõik paarid esimest korda kokku ja jutulõng läks veerema Siimu ja Liisa vahel, Liisa tunnistas, et Siim oleks talle paremini sobinud.

Vaata TV3 saadet:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles