Cate Blanchett: ma vihkan selfie'sid ja sotsiaalmeediat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cate Blanchett
Cate Blanchett Foto: SCANPIX

Näitlejanna Cate Blanchett peab selfie'sid haledaks ja usub, et sotsiaalmeedia põhjustab rivaalitsemist ja kadedust.

46-aastane staar ei fänna Instagrami ja arvab, et inimesed muretsevad liiga palju teiste arvamuse pärast, vahendab Yahoo.

«Inimesed pildistavad pidevalt iseennast, et saata need pildid inimestele, et näha, kas nad ikka meeldivad neile. See on hale, kogu see asi, et inimesed muretsevad pidevalt, mida teised teevad ja mida nendest arvavad. Ma lihtsalt ei suuda sellega kaasa minna . Loomulikult tahan, et inimesed näeksid filmi, mida ma teen, ja seda naudiksid. Kuid ma ei lähe välja ja ütle: «Kas teile meeldib, milline ma välja näen?» Sa pead ütlema hoopis: «See on see, millega ma praegu tegelen.»,» rääkis Blanchett.

«Sotsiaalmeedias hüütakse pidevalt: «Laigi mind! Laigi mind!» Laikimine ja mittelaikimine on täielik algkoolitase. Ma lihtsalt ei kujuta ette, miks täiskasvanud inimesed seda teevad,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles