Video: Eda-Ines Etti avaldas oma stiili kujunemise loo ja sõltuvuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls uue troopilise kollektsiooni „Inspired by Ines“ esmaesitlus aianduskeskuses Hortes
Tallinn Dolls uue troopilise kollektsiooni „Inspired by Ines“ esmaesitlus aianduskeskuses Hortes Foto: Erlend Štaub

Lauljatar Eda-Ines Etti näeb alati lavalaudadel esinedes ja vabal ajal stiilne välja. Tihti kaunistavad teda just eesti moeloojate meistriteosed. Oma stiilist rääkis staar lähemalt ETV2 moesaates «Kapist välja».

«Ma olen Eesti disainiga suhteliselt kursis, sest aeg-ajalt pean seda kandma kuna teles päris palju me laenutame riideid,» rääkis lauljanna Eda-Ines Etti, et on päris palju kandnud Embassy of Fashion moedisainerite kleite. «Nad teevad väga ilusaid asju. Tallinn Dollsi olen palju kandnud, meil oli pisike armas koostöö ka,» lisas Ines, et Eestis on häid tegijaid palju.

Foto: Indrek Arula

Stilistina aitab lauljatari Karolin Kuusik, kelle enda kollektsioonid on Inese sõnul ka väga armsad olnud.

Algaja lauljana lasi Ines end riietada just mitte kõige meelepärasematesse rõivastesse. Lauljanna põhiline stilist oli Jana Hallas. «Jana stiil oli hoopis teine kui mina sel ajal olin. Olin pigem tagasihoidlik ja mulle ei meeldinud paljastada liiga palju,» rääkis Ines, et ta ei armastanud liibuvaid riideid, aga Jana stiil oli pigem just liibuvam ja seksikas. «Ma kandsin neid asju aga ega ma väga õnnelik ei olnud neis riietes,» lisas Ines, et see periood oli üsna lühike ja paari aastaga hakkas enda riideid kandma.

Foto: Postimees.ee

Nüüdseks on seksikad, läikivad ja naba paljastavad liibuvad riided asendunud lihtsamate vormidega ja tagasihoidlikemate toonidega.

«Väga raske on oma stiili kirjeldada,» rääkis Ines, et pole mõelnud, et peaks sellele mingi nime andma. Pigem armastab staar lihtsamaid, mugavamaid riideid, mida on lihtsam kombineerida.

Foto: Viktor Burkivski

Oma stiilieeskujudest rääkides ütles Ines, et ehkki tal tänasel päeval suuri eeskujusid ei ole, siis Instagrami vahendusel ta mõningaid moodsaid naisi, nagu näiteks Inglise modelli ja telesaatejuhti Alexa Chungi, siiski jälgib.

Lisaks on staar suur ehtesõltlane ja soetab uusi aksessuaare pea igal kuul. «Aksessuaarid on päris tähtsad. Nad annavad palju juurde, eriti kui on lihtsad ja ühevärvilised riideid,» rääkis Ines, et rõhub pigem kvaliteedile kui kvantiteedile.

Foto: Sander Ilvest

Vaata kogu saadet SIIT.

Posted by Eesti Televisioon on Wednesday, October 7, 2015

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles