JJ-Street Baltic Sessioni nädala juhatas sisse võimas seintepuhastusaktsioon Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 5.oktoobril sai hoo sisse tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Sessioni nädal, mille juhatas sisse võimas seintepuhastusaktsioon Tallinnas. 

Foto: MediaMarketing

Tegusad noored kogunesid Vabaduse platsil, et teha koos midagi kasulikku ja olulist ühiskonna heaks.

Foto: MediaMarketing

Kätte haarati kindad ja puhastusvahendid ning puhastati seinad Tallinnas aadressidel Pronksi 4, Narva mnt 10, Maneeži 7, Mere pst 6, Tartu mnt 13 ja Pärnu mnt 76.

Foto: MediaMarketing

Seintepuhastusaktsioon leidis aset JJ-Street Baltic Session Street Art Jami raames, mille käigus puhastati kesklinna piirkonnas soditud seinad, et muuta meid ümbritsev keskkond ilusamaks ja paremaks ning tõmmata tähelepanu erinevusele illegaalse sodimise ja professionaalse seinakunsti vahel. 

Foto: MediaMarketing

Seinte puhastamine andis avalöögi JJ-Street Baltic Sessioni festivalinädalale, mis tipneb 11. oktoobril Nordea Kontserdimajas aset leidva tänavakultuurifestivali finaapäevaga, kuhu on oodatud kõik huvilised!

Vaata pilte tegusast päevast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles