«Aktuaalne kaamera» korraldab konkursi uue saategraafika loomiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktuaalne kaamera - Margus Saar
Aktuaalne kaamera - Margus Saar Foto: Ekraanitõmmis videost

Eesti Rahvusringhäälingu uudistetoimetus kuulutab välja avaliku konkursi «Aktuaalsele kaamerale» («AK») uue saategraafika loomiseks. 2017. aastal valmib ERRi uudistemaja - renoveeritakse senine vana raadiomaja aadressil F. R. Kreutzwaldi tn. 14 Tallinnas. Uuest uudistestuudiost lähevad ka «AK» uudistesaated eetrisse juba värske kujunduse ja saategraafikaga.

Kõik soovijad on kutsutud osalema «Aktuaalse kaamera» uue saategraafika loomise konkursil. Loodava graafika kogu mahu kirjelduse ja konkursi tingimused leiab ETV kodulehelt.

Konkursil osalemiseks tuleb saata kolm visuaalset näidistööd: 

- «Aktuaalse kaamera» tunnus ehk saatepea

- Graafiline taust stuudio ekraanidel

- Infograafika alustabel

Oma huvist konkursil osaleda palume teada anda hiljemalt 15. oktoobriks 2015 projektijuhi Andres Arro e-posti aadressil andres.arro@err.ee. Näidistööd palume esitada samal aadressil hiljemalt 1. detsembriks 2015 kella 14ks.

Tööde juures tuleks kirja panna failide asukoht ja osaleja kontaktandmed. Näidistöödega koos on oodatud hinnapakkumus kogu tellitavale graafikale.

Kõigile konkursil osalemisest huvitatutele toimub 20. oktoobril algusega kell 12.30 ühine kohtumine telemajas, Faehlmanni 12 (1. korruse fuajees), kus tutvustatakse stuudiokujunduse kavandeid ja vastatakse tekkinud küsimustele.

«Aktuaalse kaamera» saadete uue saategraafika avatud konkursi žüriisse kuuluvad «AK» pearežissöör Rait-Roland Veskemaa, uudistetoimetuse juht Urmet Kook, ETV pearežissöör René Vilbre, uue uudistestuudio kunstnik Vahur Daum, teleajakirjanduse dotsent Indrek Treufeldt, «AK» graafikud Aivar Kõue ja Mattias Lunge. 

Konkursi žürii valib esitatud pakkumiste hulgast välja võitja, võttes arvesse nii esitatud tööde kunstilist lahendust kui ka tööde maksumust. Tulemustest teatatakse osalejatele hiljemalt 15. detsembriks 2015.

Konkursi võitjaga sõlmitakse koostööleping, tööde valmimise lõplik tähtaeg on 10. aprill 2016.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles