Eesti neiu on pesukaubamärgi CHANGE Lingerie kampaania reklaamnägu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neiu on pesukaubamärgi CHANGE Lingerie kampaania reklaamnägu
Eesti neiu on pesukaubamärgi CHANGE Lingerie kampaania reklaamnägu Foto: Change

Taani pesukaubamärk CHANGE Lingerie avas tänavu sügisel 200. kaupluse. Tähistamaks juubelikaupluse avamist kuulutas CHANGE Lingerie välja rahvusvahelise pesumodellikonkursi, kuhu olid kandideerima oodatud kõik naised, olenemata rahvusest, vanusest või kehasuurusest.

Konkursile olid oodatud osalema naised Taanist, Rootsist, Norrast, Soomest, Saksamaalt, Poolast, Suurbritanniast, Kanadast, Hispaaniast, Lätist – ja loomulikult Eestist. Igast riigist valiti konkursi põhjal välja üks modellikandidaat, kellele sai osaks au sõita Taani pealinna Kopenhaagenisse, kus tänavu juunikuu lõpus toimus konkursi finaal.

Eestit sõitis Taani esindama kohaliku pesumodellikonkursi võitja - 25-aastane Miina Haugas, kellest sai, lisaks teiste riikide osalejatele, CHANGE Lingerie sügishooaja reklaamnägu.

Miina on pärit Paide lähedalt Koigi külast, kuid õpingute ja töö tõttu otsustas ta Tallinnasse tulla. Ta on lõpetanud magistrantuuri eripedagoog-nõustaja erialal ning on ka juba kolm aastat töötanud erivajadustega laste klassiõpetajana. Mõned kuud pärast Kopenhaagenis toimunud konkursi tegi Miina oma elus kannapöörde ning otsustas kolida üle lahe Rootsi. Küll aga tuli Miina kampaaniafotode lansseerimise ajaks Eestisse lühivisiidile.

Pesumodellikonkursil osalejate, sealhulgas ka Eestit esindanud Miina fotod on alates oktoobrist nähtaval kõikides CHANGE Lingerie kauplustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles