Indie-muusik Sten-Olle Moldau annab soolokontserdi laeva peal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indie-muusik Sten-Olle Moldau
Indie-muusik Sten-Olle Moldau Foto: Renee Altrov

Käimasoleva muusika-aasta tähistamiseks toimub täna õhtul Paldiski-Kapellskäri liinil, keset Läänemerd DFDS Seawaysi laeva Liverpool pardal Euroopa tuuri lõpetava indie-muusiku Sten-Olle Moldau soolokontsert.

DFDS Seaways Eesti marketingi- ja reisijateveo koordinaatori Terje Vingisaare sõnul on Paldiski-Kapellskäri liinil reisimise eripäraks võimalus veeta laeval rahulikku kvaliteetaega oma sõpradega ja perega. «Meile on oluline, et reisijad lahkuksid pardalt puhanult ja positiivse emotsiooniga. Kvaliteetne meelelahutus unikaalse soolokontserdi näol muudab õhkkonna veelgi meeldivamaks,» rääkis Vingisaar. 

Foto: Renee Altrov

Paldiski-Kapellskäri liinil astub noor andekas indie-muusik Sten-Olle Moldau soolo-kitarrikontserdiga üles täna kell 17.30 (Eesti ajas). Euroopa tuuri lõpetav Moldau, Eesti indie-skene pikaaegne liige, andis kontserte Berliinis, Bremenis, Göteborgis, Stockholmis ja paljudes teistes suurlinnades. Ta on kuulunud kollektiividesse Malena, Mamm ja Mari Pokineni ansamblisse. 2014. aasta lõpus andis Moldau välja sooloalbumi «Kuul on baas», mille esimene tiraaž on nüüdseks läbi müüdud.

DFDS teenindab Paldiski-Kapellskäri liinil kuue väljumisega nädalas kummastki sadamast – Paldiskist väljuvad reisid reedest kolmapäevani kell 23.55 ning Kapellskärist laupäevast kolmapäevani kell 12.00 ja neljapäeviti kell 22.30 kohaliku aja järgi. Ülesõit kestab 10 tundi. Laeval on 276 kajutikohta ja 36 istesalongi kohta, piletihinnas sisaldub õhtu- ja hommikusöök buffee-restoranis. Pardal on veel baar, pood ja laste mängutuba. Kapellskäri-Paldiski liin on sobiv valik reisijale, kes soovib kiiremat ülesõitu või Stockholmi tihedat liiklust läbimata külastada väiksemaid linnu nagu Uppsala ja Sigtuna, minna loodusretkele või suusareisile või siirduda edasi Norrasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles