Rasedus on Kim Kardashiani elu halvim kogemus: keegi ei rääkinud mulle, mis rõvedus sellega kaasneb!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West, Kim Kardashian
Kanye West, Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Teletäht Kim Kardashian nimetas rasedust oma elu halvimaks kogemuseks ja ta ei mõista inimesi, kes seda naudivad.

Teise lapse ootel 34-aastane staar avameelitses esmaspäeval blogipostituses.

«Ma pean aus olema: minu jaoks on rasedus elu halvim kogemus,» tunnistas Kim. «Ma ei naudi sellest ühtegi hetke ja ma ei mõista inimesi, kes seda naudivad.»

«Ehk on asi paistetuses, seljavalus või selles täielikus ajuk*pis, kuidas su keha paisub ja mitte miski ei lähe enam selga. Ma tunnen, et ma pole enam iseenda nahas.»

Kardashiani ei vaimusta ka see, mis toimub tema kehaga pärast sünnitust.

«Inimesed lihtsalt ei räägi kõigist nendest rõvedatest asjadest, mis toimuvad raseduse ajal või pärast. Kas teate, et pärast sünnitust pead kaks kuud järjest mähkmeid kandma? LOL! Mitte keegi ei rääkinud mulle sellest,» kurtis ta.

Kardashian, kellel oli beebiootele jäämisega suuri raskusi ja kelle tütar sündis preeklampsia tõttu enneaegsena, rõhutas, et kannatused on seda väärt.

«Tõsiselt, see kõik on seda väärt, kui su kallis laps lõpuks ilmavalgust näeb. Hoolimata mu virisemisest tasub see kõik sajaprotsendiliselt ära!» ütles Kim.

Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles