Video: Bindi Irwini isale pühendatud tants jättis kõik vaatajad pisaraisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dancing with the Stars

Varalahkunud krokodillikütt Steve Irwini tütar Bindi Irwin sai Ameerika tantsusaates «Dancing with the Stars» maha erakordselt emotsionaalse etteastega.

17-aastane Bindi pühendas tantsu oma isale, kes suri 2006. aastal. Neiu ei suutnud tantsuproovides pisaraid tagasi hoida.

«Minu elu muutis kõige rohkem see, kui mu isa suri,» ütles Bindi oma tantsupartner Derek Houghile. «Möödunud on üheksa aastat ja ma pole väga palju mõelnud hetkest, kui ta suri. Ma arvab, et ma olen valmis seda lugu rääkima.»

«Mäletan, kuidas väiksena tahtsin olla täpselt nagu isa. Ma tunnen siiani samamoodi. Mul kulus väga palju aega, et mõista, mis tegelikult juhtus. Terve ülejäänud elu on mul tunne, et ta tuleb koju,» lisas Bindi. «Ükskõik, kus ma olen, on isa alati minuga. Tema hing elab edasi.»

Laulu «Every Breath You Take» järgi tantsinud paar sai kohtunikelt 28 punkti 30st. Saatepubliku seas viibisid ka Bindi ema Terry ja vend Bob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles